Bölüm 7

63.1K 2.7K 344
                                    

İkisi bir müddet sessizce bir birinin gözlerine bakmaya devam ederken Zarin hızla gözlerini çekip boşta kalan ellerini kocasının sert göğsüne bastırdı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

İkisi bir müddet sessizce bir birinin gözlerine bakmaya devam ederken Zarin hızla gözlerini çekip boşta kalan ellerini kocasının sert göğsüne bastırdı.

"Kalk üzerimden." Yüksek sesiyle kocasının yüzüne bağırırken Beran tek kaşını havaya kaldırıp cesur kadına bakıyordu. Gözlerini yüzünden tekrar gezinirken dudaklarından Durmuştu. Uzanıp su içilecek Dudakları vardı bu kadının aklını başından alacak bi cazibesi ve bi güzelliği vardı.

Sıcak Nefesini karısının yüzüne bırakırken Kafasını hafif eğmesiyle burnuna dolan dağ çiçeği kokusu adamın ciğerlerine bayram ettirmişti. Gözlerini kapatıp keyfini çıkarırken Zarin Nefesini tutmuş şekilde kocasını izliyordu gözleri adamın sert yüzünde gezindi. Yeni çıkmış kirli sakalları esmer teni sert çehresi bide ateşten farksız nefret dolu gözleri bu adam haddinden fazla yakışıklıydı lakin yakışıklı olduğu kadarda kötü bi adamdı. Bir süre öylece kaldıktan sonra Zarin tekrar ellerini adamın göğsüne bastırıp var gücüyle üzerinde itip hemen kalkmıştı yataktan Beran yatağın diğer tarafına düşmüş hala az önce neden öyle davrandığını anlamaya çalışıyordu. Ne olmuştu öyle bu kadar yakın olmuştu karısına peki neden Dudaklarını öpme isteği oluştu ki?

"Ne bakıyorsun?"

"Hiç nasıl bi kadınsın diye baktım öyle etkileyici bi kadın değilsin!" Diyerek yerinden kalkıp üzerindeki çeketi çıkarıp koltuğa atarken çoktan gömleğin düğmelerini çözmeye başlamıştı.

"Sende o kadar yakışıklı değilsin." Diyen kadınla Beran ağa alayla güldü üzerindeki Gömleğin geniş omuzlarından sıyırmış açıkta kalan vücuduyla Zarin hemen arkasını dönmüş bu hareket Adamın kahkaha atmasına neden olmuştu. Kocasının eşsiz kahkahasına aldırmadan banyoya koştu.

"Şu öküzü takma Zarin! Sen değil o yenilsin sana."

Açtığı suyu avuçlarına alıp yüzüne çarptı.ellerini lavabonun kenarlarına dayatıp aynadan yüzüne baktı.

"Sakın Zarin sakın!" Diyerek kendisine bi söz verdi. O Zarindi kimseye benzemeyen herkesten farklı olan kadındı Değil Beran hiç kimseye boyun etmeyecekti!

Fazla banyoda kaldığını anlayınca daha fazla durmadan odaya döndü kocası çoktan ayı gibi uzanıp yatmıştı. Ses çıkarmadan yer yatağını serip Işık'ları kapatarak kendini uykunun kollarına bıraktı. Bugün fazlasıyla yorulmuş macera yaşamıştı bu kadarı yeterde artardı!

----

"Yenge rojbaş?"

"Rojbaş Kani."

Kani sabah sabah şen sesiyle avluyu şenlendirmişti adeta kahvaltı hazırlayan yengisini görünce yanına inmiş masanın üzerindeki sakatlıklardan biri ağzına almasıyla Zarin eline bir tane şaplatmıştı.

"Bekle bekle yeme sabah sabaha karnın ağrıyacak." Diye azarlar tonda söylerken gülmeyide ihmal etmemişti. İkisi birlikte gülerken ikisinin gözü çardakta oturmuş düşünceli Şiyara takılmıştı.

ZARİN(TÖRE) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin