Bölüm 21

62.8K 2.6K 286
                                    

Zarinin gözleri  korkuyla açılırken karşısında ki adamı görmesiyle bu korku katlanmıştı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Zarinin gözleri korkuyla açılırken karşısında ki adamı görmesiyle bu korku katlanmıştı. Çünkü karşısındaki.

DERMAN ÇEBİKANDI!!

Kadını kolundan tutuğu gibi kendine çekmiş, kokusunu içine çekerek gözlerini saniyeliğine kapatmıştı.

"Bırak beni!" Sesinin endişeli çıkmasına engel olamazken korku dolu gözleri etrafını tarıyordu bir yardım bulmak için. Bu adam nasıl olurda böyle bir şeye cesaret ederdi?

"Bırakmam! Bırakamam! Korkuyormusun biri görür diye? Yoksa Beran görüp yanlış mı anlar?"

Alaylı sesi Zarinin yüzünü buruşturmasına neden olurken adamın elinden kurtulmak için debeleniyordu.

"Derman ağa bırak dedim biri görecek çek ellerini üzerimden !"

"Nasıl görmezsin lan beni! Bu kadar mı körsün sen? Sevdamı görmeyecek kadar kör ve vicdansızsın!"

tuttuğu kolu biraz daha sıkmasıyla Zarin'in dudaklarından bir inilti kopmuştu.

"Bırak dedim sevilecek adammısın sen ? Senin yüzünden hayatım mahvoldu. Senin yüzünden Çiya öldü , sen gelmeseydin beni istemeye Çiya ölmeyecekti! Sen benim sevdamı öldürdün , seni sevmek ne kelime senden tiksiniyorum!"

Kadının sözleri adamı yerle bir ederken yüreğinin tam üzerinde bir acı hissetmişti. Öyle çok canı yanmıştı ki adamın yüreğini acıtan şey aşk demeselerdi keskin bir bıçak yarası derdi.

"Ya gel al bendeki seni yada geri ver sende olan yüreğimi. Günlerce gecelerce aklımı , yüreğimi neden işgal ediyorsun lan!"

Sesini olduğu kadar yüksek çıkarmıştı birinin duyması an meseleydi. Gözlerini uzunca Zarin'in üzerinde gezdirdi. Üzerine giydiği siyah üstü işlemeli tam ortasında altın rengi kemeri bulunan elbiseyle gözlerini kadından alamıyordu.

Neden Bu  kadına her şey bu kadar yakışıyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Neden Bu kadına her şey bu kadar yakışıyordu. Ve neden bu adam bu kadını unutamıyordu. Evliydi , yanlıştı ama adam yüreğine söz geçiremiyordu. Oysa Zarin bilseki ne kadar çok sevildiğini bu dediklerine lanet ederdi belkide.

ZARİN(TÖRE) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin