Bölüm 39

58.2K 2.2K 632
                                    

Bugün ben bir kadın tanıdım, öyle mükemmel ve öyle güçlü biri ki , Kendime güçlüyüm dediğim için utandım. İsterim ki bütün kadınlar senin gibi güçlü olsun.

Bu bölümü değilde bu kitabın tamamı Çiya'sını kaybeden Xezala gelsin😭

Bu bölümü değilde bu kitabın tamamı  Çiya'sını  kaybeden Xezala gelsin😭

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Aslında kimse göründüğü gibi değildir şu hayatta . Keje kör olabilirdi, ama dilsiz veya duygusuz değildi.

Derman karısıyla arasında olan, kısacak mesafeyi kapatıp yüzünü, yüzüne yaklaştırdı. Görmeyen gözler bile böyle güzel bakarken , bu hayat nasıl ona reva görülmüştü?

"Keje?" Dedi emin sesiyle. Genç kadın karanlığa bakmaya devam ederken , ses etmeden kocasından gelecek diğer adımı bekledi.

"Şu an ne anladım biliyormusun?"

"Ne anladın Derman ağa." yumuşak çıkan ses tonu ile çekinmeden sorduğunda , Derman karısının çenesini parmakları arasına alıp , normal sesiyle devam etmişti konuşmasına.

"Sen beklediğim gibi değilsin. Biz seninle bir olursak, bu ülke bölünür." Diyerek karısının başındaki duvağı çekip yere atmıştı.

Kendi üzerindeki çeketi çıkarıp ,koltuğa bırakırken üzerindeki kalan beyaz gömleğin, düğmelerini yavaşça açmaya başlamıştı.

Keje kocasının ne yaptığını hissedercesine hafif yerinde kıbırdamaya başlamıştı. Bu gece yüzünü görmediği hiç tanımadığı bir adamın karısı olacaktı. Derman üzerindeki gömleği geniş, omuzlarından sıyırıp yere atarken, öylece durmuş karısının gözlerine bakıyordu.

Karanlık bu kadına yakışmıyordu.

Karısının kolundan tutup , boşta kalan elini yanağına bastırdı. Erkeksi sesiyle karısınım kulağına yaklaşıktı.

"Bana Derman olacaksın Keje , beni iyi bir adama dönüştüreceksin , mecbursun buna. Değişmezsem ne sen nede ben bu durumdan sağ çıkamayız. "

Derken karısının üzerindeki gelinliği çıkarmaya başlamıştı. Elini fermuara götürüp, usulca aşağı kaydırdıktan sonra , gelinliğin yere düşmesine izin vermişti.

Genç kız utançtan kızarmaya başlarken , Derman gözlerini kadının vücudun da gezdirdi.

"Utanıyormusun Keje?" Diye sormuş karısının cevabını beklemeye başlamıştı. fakat Keje kendisine yanıt vermiyordu Kadın. kendisine karşı çıkarsa hiç bir şey, yapmayacağım diye içinden geçiriyordu adam.

Bugün olmazsa yarın, yada diğer günlerden birinde mutlaka olacaktı. bu iş diye içinden geçiren Keje dudaklarını ısırmaya başlamış, sessizliğini koruyarak bir nevi onayını vermiş bulunuyordu.

Derman kadının üzerindeki son parçaları çıkarmaya başlamış , karısının uzun gece karası saçları omuzlarında dalga dalga düşmüştü.

ZARİN(TÖRE) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin