Bölüm 30

62.3K 2.5K 475
                                    

Bölüm senindir Tubiş- @tugbatinmaz :)

Kararan  gözleriyle kendini bırakırken, kendisini tutan adama baktı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Kararan gözleriyle kendini bırakırken, kendisini tutan adama baktı. Kocası tutmuştu onu tamda zamanında. Gözlerini hafif aralayıp kocasının gözlerine bakarken orda endişeli iki çift gözle karşılaşmıştı.

"Zarin!! " Sert ve yüksek sesi herkesin dikkatini çekerken , Bazin koşarak mağazadan çıkıp yanlarına gelmişti. Yere çöküp kadının elini tutarken sonunda Şiyar'da gelmişti kendini suçlu hissederek.

Aniden kadına ne olmuştu , anlam verememişti adam. O kadar da evde dur demiş, lakin Zarin dinlememişti. Beran korku dolu gözlerini karısının üzerinde gezdirmiş , yüzü solan kadına bakmıştı. Ne olmuştu bu karısına böyle? Peki ona bir şey olma korkusu neden her bir hücresine dağılmıştı da , adamın nefesi kesilir olmuştu.

Eliyle karısının yanaklarını okşarken Zarin'in başı kocasının göğsünde yaslı duruyordu . Karısını kolları arasına alıp arabaya doğru ilerlerken, Zarin başını hafif kaldırıp kocasına baktı. Ah şu ciğerlerini saran erkeksi kokusu kadının içine işliyordu. Neden bu adamın kolları böylesine güven veriyordu kendisine ?

Ne zaman kollarında bu kadar güven hisseder olmuştu ? Kocasının gözlerinde gördüğü korku ve şefkat hangi ara yerleşmişti peki gözlerine ?

Kocasının korktuğu o kadar belli oluyordu ki? Yüz hatları değişmiş göz bebeklerini korku endişe esir almıştı.

"Beran iyiyim." derken yorgun sesi adamın kulaklarına ilişmişti.

"Ağabey hastaneye gidelim mi?" Diyen Şiyar'la arabanın yanına gelmiş, Beran açılan arabanın kapısıyla arabaya binerken Zarin kendine gelerek elini kocasının göğsüne koyup hafif doğrulmuştu.

"Hayır hayır hastaneye gitme iyiyim ben halsiz düştüm biraz."

Beran sinirle kaşlarını çatıp sert çehresini karısının üzerinde gezdirmişti. Nerede iyiydi bu kadın şimdi ? Son anda tutmuştu düşerken . Ya kendi gelmeseydi ne olacaktı peki ? Sokak ortasında öyle kimsesizler gibi düştüğü yerde mi kalacaktı ?

"İyi değilsin az önce ne oldu farkındasın değil mi ?"

"Beran lütfen iyiyim diyorum hasteneye gerçekten gerek yok." Kocasına karşı inatla iyi olduğunu anlatmaya çalışırken , Şiyar getirdiği suyu abisine uzatmıştı. Beran karısına suyu dikkatli bir şekilde içirmiş , Zarin suyu içtikten sonra biraz daha kendine gelmişti.

"İyimisin yenge?"

"İyiyim gerçekten iyiyim." diyerek derin bir nefes almıştı kadın. Onun için endişelenen insanları görünce üzülmüştü ama böyle olsun istememişti ki . Şu kaç gündür böyle halsiz hissediyordu , kendisi bile daha tam olarak anlamamıştı.

"Sen niye geldin Beran? "

Herşeyi bırakıp kocasının neden geldiğini merak etmişti. Oysa Beran'ın şirkette önemli işleri vardı onları bırakıp mı gelmişti?

ZARİN(TÖRE) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin