Bölüm 9

59.3K 2.5K 454
                                    

Zarin duyduklarıyla ne yapacağını bilmeden boğulu gözlerini kocasından almadı  bu adam ne yapmaya çalışıyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Zarin duyduklarıyla ne yapacağını bilmeden boğulu gözlerini kocasından almadı bu adam ne yapmaya çalışıyordu. Amacı Mardin'e rezil etmekse etmişti zaten.

"He senin üzerine kuma getireceğim!"

Kocasının karşısında durduğu gibi Parmağını sertçe Göğsüne vurdu!

"Sen Beni yaktın ya sende Yan Beran ağa! Öyle bi yanki su verenin olmasında bana Muhtaç ol!"

Beran Bejindar gözlerini kısıp Hırıltılı sesiyle Yanıtladı karısını.

"Şu koca Mardinde herkesin suyuna Muhtaç olurum seninkine muhtaç olmam Zarin xanım daha seni yakmadım Ateşi çaktım lakin öyle hemen yanmayacaksın! Gözlerimin önünde günden güne eriyeceksin!" Diyerek karısının kolunu tekrar parmakları arasına alıp var gücüyle sıktı sıcak nefesini kadının yüzüne bıraktı.

"Abim senin yüzünden öldü. sen bizim yüreğimize ateş düşürdün Anama evlat acısı yaşattırdın ben de senin Yüreğini yakıp kavuracağım!" diyerek karısını kolundan tuttuğu gibi odanın içine atıp kapıyı hızla üzerine kapatıp deprem yaratır adımlarla aşağı indi.

Zarin adamın arkasında öyle bi ah ettiki tutmaması mümkün değildi!

Bütün herkes sofranın başında ayaklanmış İnen adama bakıyordu. Gazabından nasibini alan yine Zarin olmuştu.

"Beran nereye gidersin?" diye ardında bağıran babasını duymadan Konak'tan çıktığı gibi arabasına binip hızla uzaklaştı ordan. Zivin Xanımın gözleri yukarı kata çevirilince sert sesiyle kızına seslendi.

"Zerda yengene bak!" Zerda ikiletmeden yukarı çıkarken yaşlı kadın eltisine döndü.

"Eğer bu konu Mardin'de duyulursa senden bilirim Delal! Ağzını tut." Dediğinde Delal Xanım sinirli ifadeyle kadına bakmış tek kelime etmemişti zira etse dahi Zivin Xanımı alt edecek potansiyele sahip bi karakter değildi.

Zerda hızla yukarı çıkmış abisiyle yengesinin odasının önüne geldiğinde kapıyı açmasıyla yerde ağlayan kadını görünce hemen yanına çöktü.

"Yenge iyimisin?" derken Gözleri koluna takılmıştı. Zarin hem ağlıyor hem kolunu ovalıyor Yanaklarından düşen yaşlar yeri boyluyordu. Kimse bu kadını anlayamazdı boktan bir hayat yaşıyordu. Oysa dışarıdaki bütün kızlar Ağa karısı ve Beran Bejindarın karısı olma hayalini kuruyordu.

"Koluna ne oldu?" Genç kadının hali zerdayı korkuturken Zarin gözyaşlarını silip ayağa kalktı bakışları donuk ve ifadesizdi.

"Çık dışarı Zerda yalnız bırak beni lütfen." diyip kolundan tuttuğu gibi görümcesini kapı önüne koymuş kapıyı örtüp sırtını yaslayarak dizlerinin üzerine çökmüş hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlamıştı.

"Senden nefret ediyorum Beran hepinizden Nefret ediyorum."

Hıçkırıkları odada yankılanıyor Duvarlar şahitlik ediyordu dizlerini karnına çekip başını dizlerine koyup fısıldadı.

ZARİN(TÖRE) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin