Bölüm 24

72.1K 2.5K 499
                                    

Bölüm sana gelsin yavru kuşum:) @glsmzdg

Adam ve kadın aralarında olan çekime yenik düşmüş, evliliklerinin gerekliliğini nihayet yerine  getirmişlerdi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Adam ve kadın aralarında olan çekime yenik düşmüş, evliliklerinin gerekliliğini nihayet yerine getirmişlerdi. Hayat insana öyle bir oyun oynuyordu ki kaybettiğini sandığın zaman bir bakıyorsun ki aslında en büyük kazancı sağlamışsın..

İki beden nefese bir birinden ayrılırken, Zarin yan tarafa yatmış, uyandığından hemen kafasını yastığa gömerken ,çarşafı bedenine sarmıştı.

Saçları yastığa dağılırken , sırtı ve bacakları açıkta kalmıştı. Hala deli gibi atan kalbine ve heyacanına anlam veremiyordu. Artık Beran'ın karısı olmuştu. Tamamıyla adama ait olmuştu.

Zalim kocası onu incitmeden dokunmuş, duygularını itiraf etmişti. Kırmızı olmuş yüzünde tebessüm oluşmuştu kadının. Şu an içinde yaşadığı karmaşık duyguları çözemiyor , nasıl hissedeceğini bilemiyordu.

Tek bildiği artık herşey farklı olacaktı her ikisi içinde.

Beran diğer tarafta uzanmış üzeri örtülü şekilde tavana bakarken, şu an ki durumu anlatmaya hiçbir kelimenin yeterli kalmayacağının farkındaydı.

Ciğerlerine derin bir nefes çekerken yan tarafa dönmüştü. Karısının açıkta kalan pürüzsüz tenine bakarken solukları hızlanmaya başlamıştı yine.

Kendisi bile fark etmeden elini açıkta olan pürüzsüz sırtına doğru uzatıp değdirmesiyle kadının içini ürpermişti.

Kafasını hafif yastıktan kaldırıp dudaklarını karısının omzuna batırmıştı. Muptelası olduğu kokuyu içine çekmiş çiğerlerini bayram ettirmişti.

Bundan sonra bu kadın sadece ona aitti bir tek onundu.

Kocasının çekilmesiyle Zarin yerinden doğrulurken, bacak arasındaki sızıyla yüzünü buruşturmuş , yataktan kalkarak banyoya ilerlemişti.

Genç kadın banyoya girer girmez kapıyı kapatmış suyu açarak altına girmişti. Yüzü al al olurken hala deli gibi atan kalbine ve heyecanın anlam veremiyordu.

Bütün her şeyini Beran'a vermişti. Aklına gelen o sözlerle yüzü biraz daha kızarırken yüzünde gülümsemeye yol açmıştı. Beran'ı ilk defa öyle görüyordu o adamın öyle sözler, söyleyeceği aklının ucundan geçirmemişti.

İyice suyun altında yıkandıktan sonra havluyu vücuduna sarıp yavaşça odaya dönmüştü. Kızaran yanaklarını kocasından saklayarak dolaba yönelmişti.

ZARİN(TÖRE) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin