Bölüm 3

68.5K 2.7K 507
                                    

Adam karşında Cesaret kokan kadına sert bakışlarını atarken Cesaretini tebrik etmişti açıkçası! Bugüne kadar kimse ama hiç bir kadın ona böyle cevap vermemişti Nalin bile peki bu kadın kim oluyordu? Zarin duvağın altında bile adamın sert çehresini...

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Adam karşında Cesaret kokan kadına sert bakışlarını atarken Cesaretini tebrik etmişti açıkçası! Bugüne kadar kimse ama hiç bir kadın ona böyle cevap vermemişti Nalin bile peki bu kadın kim oluyordu? Zarin duvağın altında bile adamın sert çehresini görebiliyordu. Gerçektende Cehennemin tam ortasına düşmüştü.

"Bir daha sakın bana sesini yükseltme! Cesaretini sakla sana lazım olacak! Bu evlilik Nikahtan fazlası olmayacak! Sen benim karım değilsin!" diyerek Kapıyı şiddetle çarpıp çıkmıştı. Zarin ellerini kucağına bırakıp yatağın üzerine oturduğunda Derin nefes aldı. zaten oda böyle olsun isterdi. O adamın koynuna giremezdi. boynundaki kolyeyi parmakları arasına alıp okşadı.

"Bir gün bende senin yanına geleceğim!" Diyip yataktan kalkarak üzerindekileri çıkarıp dolaptan kendine uygun pijama çıkarıp üzerine geçirmiş Banyoya girip dişlerini fırçaladıktan sonra yatağa geçip yorgun bedenini yatağa bırakmış gözlerini tavana dikmişti.

"Sana mutluluk yok Zarin seni diri diri yaktılar!"

Şimdi bu kadın kadınların Sesi olacaktı! Ya yanacak ya yakacaktı! Beran Bejindar gibi bir adamın karşısında ne kadar dik durursa o kadar savaşırdı.

Beran ağa odadan çıktığı gibi kendini Arabaya atmış hızla Konak'tan uzaklaşmıştı. Aklında Nalin varken Değil o kadına dokunmak bakmazdı bile.

----

Sabah Mardin'in doğan yakıcı güneşiyle araladı gözlerini odaya giren güneşle ayaklarını yataktan uzatıp Ayağa kalkarak camın önüne geçti. Daha dün sabah babasının evinde kendi odasındayken bugün bilmediği yabancı bi evdeydi! Ne yapacaktı hiç bilmiyordu koca Konak'ta kaybolurdu bildiği tek yer avluydu üzerini giyinip oraya inecekti. Peki çarşafı istediklerinde ne diyecekti? Aklına gelen tek şey topuğunu kanatmak olmuştu Banyodan aldığı keskin bir şeyle Topuğunu kanatıp çarşafa sürdü. Bir kaç dakika sonra Çalan kapıyla Hızla kendini toplayıp kapıyı Aralık'la açtı. Gelen evin çalışanıydı.

"Gelin Xanım ben şeyi almaya gelmiştim." dediğinde Zarin hemen anlamış çarşafı yaşlı kadına uzatmıştı hemen kapıyı kapatmış
Dolaba ilerleyip kıyafetlerini çıkaracakken odaya giren adamla bir adım gerilerken sırtı ahşap dolaba çarpmıştı. Nefesini tutmuş gözleri yere kaymıştı. Değil o adamı görmek yüzüne bile bakmak istemiyordu.

"O çarşaf ne işti lan? " Diye yüzüne bağırmasıyla Genç kadın Kafasını kaldırdı.

"Çarşafı isteyeceklerdi! Ne yapsaydım." Dediğinde adam dişlerini bir birine çatmış sinirle sıkmıştı bu kadın elinde kalkacaktı.

"Ben zaten onlara ilerisi olmayacak dedim ne diye veriyorsun lan!"

"Sen öyle dedin diye öyle olmuyor Anan dün benle konuştu zaten burda çarşafın önemli olduğunu sende benim kadar iyi biliyorsun!" Diyerek dolabın kapağını açıp Beyaz kıyafet çıkaracakken Beran başka bir elbise eline tutuşturmuştu.

ZARİN(TÖRE) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin