Bölüm 25

63.8K 2.5K 393
                                    

Bölüm sana gelsin yavru ceylanım:) @asel_tsmgl33

Medyadaki şarkıyı açarak okuyabilirsiniz:)

Keşke tüm umutlarımızı  kaybettiğimiz  anda bir mucize olsa, ve herkes mutlu olsa

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Keşke tüm umutlarımızı kaybettiğimiz anda bir mucize olsa, ve herkes mutlu olsa..

Bazin sevdasının sesini son defa duyduktan sonra , odasından sesizce ayrılıp kilere girmiş etrafı karıştırarak aradığını bulduktan sonra çıkıp avluya gelmişti.

Gideceği yer Şiyar ve kendisinin sevdasına en yakından şahit olmuş yerdi. Yanına alması gereken ikinci eşyayıda avluda bulmuş , onuda yanına almıştı.

Son bir defa dönüp yıllarını geçirdiği küçük eve sonrada dönüp ufak avlusuna göz gezdirdikten sonra gözlerindeki yaşı silerek gitmek istediği yere doğru yola çıkmıştı baba ocağından....

Bazin nihayet sevdasının yakın şahidi olan yılların ağacının yanına gelebilmişti. Geçip gövdesine yaslanarak oturmuş biraz dinlenmek istemişti.

Yapacağı şey için aslında kendisine cesaret vermeye çalışıyordu genç kız. Bir çıkmaza girmiş ne yapacağını bilemez bir duruma getirmişti babası kendisini.

Bu kadar çok severken gidip başkasının üstelik babası yaşındaki birinin karısı olamazdı. Sevdasına kaçsa kendini kurtarayım derken başka hayatlara kıyacaktı.

Başkalarının günahına girmeyi vicdanı taşıyamayacağını bildiğinden , geriye tek bir seçenek bırakmışlardı kendisine kalan.

Bazin yapılması gerekenin bu olduğuna iyice içinde kendini inandırmıştı. Zaten eğer evlenir ve sevdasından başka biri kendisine dokunursa yaşarken öleceğini bildiğinden , nefes almasının da bir anlamının olmadığına karar verip hızla yerinden kalkmıştı.

Yanında getirdiği tahta sandalyenin üzerine çıkarak ipi ağacın kalın dalından geçirip düğüm yapmış , aşağıda kalan kısmınıda çevirip düğümlemişti genç kız.

Rüzgarla sallanıp duran ipe bakıp yaptığının doğruluğundan emin olmak istiyordu umutsuz genç kız.

Tüm yolların bir çıkmaza çıktığını kendine bir kez daha tekrarlayan Bazin ipi boynundan geçirip sıkmış sonra yüksek ses ile

" Kurban olduğum sen beni bu işlediğim günah için affet. Senin hoşgörüne , merhametine sığınıyorum. "

Dedikten sonra şahadet getirip tek ayağını kaldırıp sandalyenin arkasına vurarak ayaklarını boşluğa bırakmıştı.....

Gözleri kararırken son defa affet Allah'ım , affet beni Şiyar diye geçirmişti içinden Bazin...

Genç adam gördüğü görüntü ile nefes alamadığını yüreğinin sıkıştığını hisseti ,birazdan oda yok olacaktı.

Yetişememişti sevdasına , kendi arabadan inene kadar Bazin sandalyeyi altından itmişti. Ne olmuştu öyle ne yapmıştı sevdası kendine?

Sertçe yutkunurken bedeni zangır zangır titremeye başlamıştı. Acı bir fren sesiyle Beran ağa arabayı durdurmuş kapıya açarak kardeşinin yanına koşmuştu.

ZARİN(TÖRE) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin