Bölüm 40

53.2K 2.1K 257
                                    

İnsanlar mutlu oldukça, dünya daha güzelleşmeye başlıyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

İnsanlar mutlu oldukça, dünya daha güzelleşmeye başlıyordu.

İnsan bazen sadece mutlu olmak ister, eğer sevdiğiniz aileniz yanınızdaysa, işte o zaman zaman dursun istersiniz. Beran Zarin'le tamda şu anda öyle hissediyordu.

Zarin kocasının yaptıklarıyla nutku tutulmuştu adeta. Bunların hiç birini beklemiyordu çünkü. Hayatında bir iki defa kutlamıştı doğum gününü , ama hiç biri böyle özel olmamıştı. Böyle güzel sözler duymamış , hiç böyle sadece kendisine özel bir hazırlıkla karşılaşmamıştı.

Gülmekle ağlamak arasında, gidip gelirken Beran dudaklarını ısırıp içtenlikle gülümsemişti.

"Kurban olayım ağla , diye yapmadım yaw. Gülmen için yaptım , mutlu ol diye yaptım."

Zarin ellerini kocasının göğsüne yaslayıp, başını iki yana sallayarak , alt dudağını dişleri arasına alıp ısırmaya başlamıştı.

Hamile olduğundan bu yana o kadar değişmişti ki kocası haklıydı.

"Sen var ya, hayatımda gördüğüm en tuhaf insansın. " Dedikten sonra usulca yaklaşıp , kocasının dudaklarını kendi dudaklarıyla kapatmıştı.

Beran kaşlarını kaldırıp karısının gözlerine bakmıştı. "Hatun ben sana söylüyorum sen inkar ediyorsun , senin hormonların baya şey-"

Son anda kahkaha atarak durmuştu. Biliyordu ki devam ederse , karısı ağlamaya devam edecekti. Kendini toparlayıp yerdeki hediye paketini alarak , karısına uzatmıştı.

Zarin hediyeyi sakince açarken , kutunun içinde ikisinin çerçevelenmiş resmi ve küçük bir kutu vardı. Resmi alıp incelikten sonra , aklına resim çektikleri o akşam gelmiş yüzünde tarifi imkansız bir gülümseme yerleşmişti.

O gece Beran dosyalarla uğraşırken , Zarin can sıkıntısından kocasının telefonunu alıp yanına oturmuştu. Beran çalışırken bir kaç poz verip resim çekmiş , en sonda çektiği pozda kocasının yanağını öperek çekmişti.

Beran resmi çıkarıp çerçeveletmiş üzerine birde karısına bileklik almıştı. Üzerinde B&Z harfi vardı. Hediye almak için çok düşünmüştü lakin bir türlü içine sinmiyordu. En son pes ederek çerçeveli resim ve bileklikte karar kılmıştı.

Zarin hayatında aldığı ikinci en güzel hediyelerdi. İlki masal kitabı ve patik ikincisi bunlardı.

"Çok teşekkür ederim Beran, yemin ederim sen beni dünyanın en mutlu kadını yaptın."

"Sen mutlu ol diye yaptım zaten sen mutlu ol bana yeter." Dedikten sonra karısını kolları arasına alıp kemiklerini kıracak şekilde, sıkıca sarılmıştı.

"Kırdın kırdın."

"Kemiklerini mi?" Diye kahkaha atarak karısını kolları arasından özgür bırakmıştı. İkisi tekrar bir birine bakıp, güldükten sonra oturup güneşin doğuşunu beklemeye koyulmuşlardı.

ZARİN(TÖRE) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin