Bölüm 26

63.6K 2.6K 617
                                    

Hepimiz hayallerimizin kurbanıyız bence ,  hayaller  güzel olduğu kadar imkansızda

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Hepimiz hayallerimizin kurbanıyız bence , hayaller güzel olduğu kadar imkansızda.Kurduğumuz hayalleri başkaları gerçekleştiriyor en çokta bu acıtıyor insanın canını.

Oysa mutlu olması gerekenler hep mutsuz oluyordu. Ve ben diyorum ki.

Lanet olsun bu hikayenin sonu mutlu değilse boşuna okuyoruz.

Beran aldığı haberle dişlerini bir birine kenetleyip, homurdanarak burnundan bıkkınlıkla nefesini dışarıya verdi.

"Ne diyorsun Arhat? " Kati ve keskin sesi koridorlarda yankılanırken Şiyar abisinin değişimine anlam veremiyordu.

"Ağam Derman Yusuf'la aşireti toplamış sana haber etmeden , birazdan karar verilecek gelsen iyi olacak."

Gözlerini kapatan adam derin bir nefes alırken, elini yumruk yapıp sıkmış kendine hakim olmaya çalışmıştı. Zarin kocasının sesiyle odadan çıkarken yine fitillenmiş ateş gibi olan kocasının alev alev yanan gözlerine baktı. Daha doğrusu korkuyla baktı , yine ne olmuştu da bu adam çileden çıkmıştı yine.

"Ulan ne demek Derman aşireti topladı! Adamı deli ederseniz! Sakın ben gelene kadar karar alınmasın."

Tekrar kükremesiyle Zarin bir adam gerilemiş, Şiyar şaşkınca abisine bakıyordu. İşin içine yine Derman girmişti. Yine olanlar olacaktı.

Zarin duyduğu isimle ürperirken gözlerini kapatmış dua etmişti. Biliyordu ki işin içinde Derman varsa iyi şeyler olmazdı.

"Ağam Derman Yusuf'la ortalığı kasıp kavuruyor ben ne yapabilirim ki? Çabuk olsan iyi olacak yoksa yine iyi şeyler olmayacak."

Eliyle burun kemerini sıkıp keskin nefesler verirken yine sesinin emir ve tehditkar tınısıyla homurdanarak konuşmaya başlamıştı.

"Allahıma gelir o şerefsizi öldürürüm. Ağalara benim geleceğimi , gelene kadar hiç bir kararın geçerli olmayacağını söyle. 10 dakika bilemedin 20 dakikaya oradayım." diyerek telefonu kapatıp cebine koymuş tam dönüp gidecekken karısının sesiyle durmuştu.

"Beran Dikkat et."

Genç adam kendisi için endişelenen kadınla yanına gelip , yüzünü avuçlarına alarak dudaklarını anlına bastırırken kalbin ritimleri hızlanmıştı ah bu kadın-

Uzunca bir süre dudaklarını bastırıp ,kokusunu içine çektikten sonra , dudaklarını çekip karısının harelerine baktı.

"Korkma dikkat ederim sen burda çocukların yanında kal geleceğim. "

Zarin ellerini kaldırıp kocasının ellerinin üzerine koymuştu. Beran'a bir şey olsun istemiyordu , helede Derman'ın ona zarar vermesini, hiç istemiyordu , korkusu bu yüzdendi.

Çiya Derman yüzündende ölmüştü. Şimdi Beran'a bir şey olursa , işte o zaman kendini asla affetmezdi. Daha Çiya için kendini affetmezken bu sefer yıkılır toparlanamazdı.

ZARİN(TÖRE) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin