Kihívás

757 19 14
                                    

Köszönöm a kihívást Savitar6699 :) ❤

Megcsinálom, mert érdekesek a kérdések😂😂😂

És ha nem baj, egybe veszem a kettőt.

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

1

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.


1. Hát ööö, nem nagyon játszok online. Vagyis ha megjön a kedvem, akkor Slitcher.io vagy Duck life 3 😂 Gyerekkorom kedvencei😂 Meg ezek a Papa's game-ek.

2. Igazából imádom a nyelveket, és baromi gyorsan tanulok, de mivel 1 éve tanulok angolul, ezért ahhoz képest egy 6-os pontozás talán nem rossz😂🤔
Vagyis ha valahol le van írva angolul valamilyen szöveg, annak a 75%-át megértem. Viszont ha nincs felirat, csak simán egy angol beszél angolul (😂) akkor azt kevésbé értem, kivéve ha rövid mondatokat mond. Szóval eléggé elhúzom, de maradjon egy 6-os😂 (Úgyis kell egy jó nyelvvizsga angolból, olaszból meg érettségi, úgyhogy lesz ez még jobb is😂)

3. Üüümm fogalmam sincs. Talán a barátaimhoz (már ha befogadnának😂😂😂)

4. Hááát, talán egy bézbóz ütő😂😂😂

5. Inkább semmilyen😂 De akkor már maybe háttér. Leütök mindenkit a picsába...😂

6. Nem hiszem. Nem árulnám el a saját csapatomat, inkább együtt haljunk meg, mint a másik csapattal, akiknek nem az oldalán harcoltam.

7. Csapda állítás.

8. Hogy micsoda?!😂😂😂 Gáz, ha fogalmam sincs, mi az?😂






Kérdéseim, amiket ti válaszoljatok meg:

1. Ha választanod kéne, inkább egy bűnöző embert, vagy egy kiskutyát mentenél meg a szakadék széléről? A bűnöző ember könyörög, hogy segíts neki, az ártatlan kiskutya pedig boci szemekkel néz rád.

2. Követsz valamilyen videóst? Ha igen, kit, és miért?

3. Ha egy lakatlan szigetre kerülnél, és nem lenne más választásod, megennél egy kölyökkutyát, aki veled él, és társaságod, vagy inkább megpróbálnál bogyókat, növényeket enni?

Katarzis - Cole Sprouse fanfictionOù les histoires vivent. Découvrez maintenant