Közérdekű közlemény!🔧📌❕

365 12 4
                                    

UPDATE!!!!
SIKERÜÜÜÜÜLT!!!!
Telfonról engedi átjavítani a betűket, úgyhogy elnézést de most átjavítgatom visszamenőleg, ha jól tudom a frissítésekről értesítést kaptok, úgyhogy bocsi :D Nem változtatok semmit, csak a betűket.







Sziasztok!
Nem szeretek így részek közé beszúrni egy ilyen nem részt, mert saját magamat is idegesítem vele :D

Szóval. Van egy kis technikai probléma. :D
Én eddig azt hittem, hogy a ö, ü, ű, ő stb betűket csak nekem mutatja ilyen hülye módon, mint ahogy a képen látható fönt. De az előbb mint kiderítettem, ez az olvasóknál is ilyen sajnos.

Halvány lila fogalmam sincs, hogy mi történik ezekkel a betűkkel, de engem borzasztóan idegesít, hiszen nekem nagyon fontos a helyesírás, egyszerűen irritál, hogy ilyenek a betűim akaratomon kívül. Más sztorijában is idegesítő lenne olvasni, hát még a sajátomban mennyire idegesít :D
Eleve nincsenek is ilyen betűk a billentyűzetemben😂

Szóval fogalmam sincs, hogy miért van ez, de megpróbálom megkeresni a probléma forrását, és ha tudom, akkor igyekszem javítani.

Valami szerintem a betűtípussal lesz, ugyanis amíg telefonról írtam, ilyen nem fordult elő. Amióta gépen írok ilyen wordpad programban, azóta ilyenek a betűk ha feltöltöm gépről wattpadra a részt, és nem engedi kijavítani sem. Tényleg fogalmam sincs, miért van ez. Szerintem a betűtípus nem tetszik a wattpadnak, nem tudom.
Úgyhogy bocsánat, ha esetleg ez rontja az olvasói élményt, (mert magamból indulok ki, számomra tuti rontaná) nem tudok ellene mit tenni, csak próbálkozni.
Ha esetleg valakinek van is valamilyen ötlete, mi lehet ez, szívesen fogadom.

Nem ígérem, hogy az előző részeket visszamenőleg mind ki tudom javítani, mert gondolom az lenne a megoldás hogy új betűtípussal újra feltöltöm, azt pedig nem szeretném.

Szóval próbálkozok :D

Ja és mivel már nem bírok magammal szerintem holnap már számíthattok is a következő részre, tisztára izgulok, ahww😂😂😂

Katarzis - Cole Sprouse fanfictionWhere stories live. Discover now