Bölüm 36

2.9K 324 327
                                    

Medya : Tartölet aşkı ❤️❤️

- Ben.. Ben gitmeye mecburdum çünkü..

Victor kızın konuşamayacak kadar gergin olduğunu ve ona biraz zaman tanıması gerektiğini düşündü..

- Neyse, boşver.. Sonra konuşuruz bunları.. Piknik sepetine baksana, içecekler olacaktı..

Veronika doğrulup oturan genç adamın aniden değişen tavrına şaşırdı ama bir yorum yapmadan piknik sepetine uzandı... İçinde iki şişe ve kadehler vardı..

- Limonata seviyorsun diye anımsıyorum.. Ama benimle şarap içersen..

- Şey.. Ben içki içmem..

- Tamam o zaman, limonata senin, şarap benim.. Şişeyi uzatır mısın?

Victor, kızın elinden aldığı şişenin mantarını açıp kafasına dikerken Veronika ağzı açık onu seyrediyordu. İri birkaç yudum aldıktan sonra bakışları birleşti..

- Ne oldu?..

- Senin öyle serseri gibi şişeden içebileceğini düşünmezdim.. Çok.. Zarif bir centilmensin.. Gördüğüm kadarıyla..

- Zarafet iyidir.. Özellikle annemin görebileceği yerlerde.. Ama ben rahat davranmayı severim koşullar müsaitse eğer..

Victor ağzına bir kanepe attı, yediğinden çok zevk aldığı yüzünden belliydi. Bir tanesini de kızın dudaklarına uzattı.. Veronika ağzını açarken genç adamın gözleri kısılmıştı.. Dudaklarına temas eden parmaklar yüzünden Vera yediği şeyin tadını anlayamıyordu.. Yüzüne ateş basınca o da limonata şişesinden bir yudum içti.

- Sen de serseri gibi içiyorsun..

- Sanırım ruhumda var..

Gülerek atıştırmaya ve sohbet etmeye başladılar. Victor okul anılarından av öykülerine kadar bir sürü komik şey anlatıyor, kızı güldürüyordu.. Kahkahanın dozunu bir anlığına kaçıran Veronika tedirgin oldu..

- Biri bizi duyarsa..

- Kimse duymaz merak etme.. Bu kattaki odalar aileye ait, kızkardeşlerimin daireleri, çocuk odaları falan.. Konuk daireleri de var ama alt kata sığmayacak kadar misafir gelmediği sürece bu kata yabancı alınmaz..

- Kont ve Kontes?..

- Onların dairesi batı kanadının en ucunda. Burası babamın dairesiydi, sekiz yaşımdayken bana tahsis edip bizim dairelerimize en uzak yere taşındılar.. Bunu neden yaptıklarını çok sonra akıl ettiğimde dehşete kapılmıştım..

Onun ne kastettiğini anlayan Veronika'nın yanakları kızardı.. Victor onun yüzündeki her mimiği dikkatle izliyordu.

- Onlar sanırım hala aşıklar..

- Olabilirler ama anne babasının öyle şeyler yaptığını düşünmek her zihin için bir darbedir kuşkusuz.. Lafı geçmişken, biz ne zaman öyle şeyler yapacağız sevgilim?

Veronika bir an kulaklarına inanamadı.. Victor bunu o kadar doğal bir şekilde sormuştu ki, sanki 'bir tatlı daha alır mısın' der gibi.. Veronika yine de o kadar sohbetten sonra rahatlamıştı ve aynı umursamazlıkla cevap verebildi..

- Hmmm.. Hiçbir zaman..

Genç adamın yüz ifadesi anında değişti. Neredeyse bir saattir rahat rahat sohbet ettiği sevimli serseri gitmiş, arzuyla bakışları sertleşmiş bir erkek gelmişti yine.. Uzanıp belinden kavradığı kızı yere yatırıp üstüne çıktı..

- Hayatım, o kadar yalancısın ki.. Seninle ne yapacağımı bilmiyorum..

Erkeğin zarif parmakları saçlarına dolandığında Veronika her seferinde olduğu gibi yine felce tutulmuştu. Victor dudaklarına kapandı ve genç kız hasretini çektiği o yasak cennetin bir kere daha kapısındaydı işte.. Dudakları, dilleri birbirine karıştıkça Vera'nın aklı başından gidiyordu, öncekine nazaran daha talepkar davranan erkek şimdi bedenini tamamen teslim almak istese herhalde itiraz edemeyecekti.. Aralarında engel teşkil eden kalın şaldan güçlükle kurtuldu. O gece olduğu gibi ellerini yine Victor'ın gömleğinin içine sokup teninin sıcaklığını doyasıya hissetti.. Erkeğin bir eli incecik gecelik kumaşın üzerinden göğsünü bulduğunda attığı çığlık dudaklarını esir eden adamın nefesine karıştı. Ruhu rüzgara kapılmış savruluyorken Victor birden kendini geri çekti ve dirseğinin üstünde doğruldu.. Kollarında kendinden geçmiş kadını inceleyen gözleri ilkel ve vahşi ışıltılar barındırıyordu.. Nihayet rahatlamış gibi derin bir nefes aldı ve bembeyaz dişlerini ortaya çıkararak güldü Veronika'ya..

KARDELEN VE HERCAİ Where stories live. Discover now