Bölüm 42

2.6K 316 378
                                    


SEVGİLİ OKURCANLARIM,

LÜTFEN BURAYI OKUMADAN GEÇMEYİN!

DÜNYAMIZ VE ÜLKEMİZ BÜYÜK BİR İMTİHANDAN GEÇMEKTEDİR, LÜTFEN CORONA VİRÜSÜNÜ CİDDİYE ALIN! BİZE BİR ŞEY OLMAZ DEMEK HASTALIĞA DAVETİYE ÇIKARMAKTIR.

ÜLKEMİZDE ŞU AN İTİBARİYLE 47 VAKA VAR FAKAT DIŞARIDA HENÜZ TESPİT EDİLMEMİŞ TAŞIYICILAR OLABİLİR.

GEREKMEDİKÇE EVDE KALIN, KİMSEYLE TEMAS ETMEYİN, İNSANLARLA ARANIZDA İKİ METRELİK MESAFEYİ KORUYUN.

ELLERİNİZİ SIK SIK SU VE SABUNLA İÇİNİZDEN OTUZA KADAR SAYARAK YIKAYIN. DEZENFEKTAN VE KOLONYA EL YIKAMA İMKANI OLMADIĞI ZAMAN KULLANILABİLİR.

ELİNİZİ YÜZÜNÜZE, AĞZINIZA, BURNUNUZA, GÖZÜNÜZE GÖTÜRMEKTEN KAÇININ.

KALABALIKTAN UZAK DURUN. GÜNLER, MİSAFİRLİKLER, EV TOPLANTILARI, KAFELER, RESTORANLAR, AVMLER, PARKLAR, SAĞLIK KURULUŞLARI RİSK ALTINDA.

KENDİNİZİ VE ÖZELLİKLE BÜYÜKLERİNİZİ KORUYUN, ELLİ YAŞINDAN BÜYÜK YAKINLARINIZI UYARIN, ONLAR HASTALIĞI DAHA AĞIR GEÇİRİYOR.

ÖĞRENCİ KARDEŞLERİM, BU BİR TATİL DEĞİL, OKULLARIN NE ZAMAN AÇILACAĞI BELLİ DEĞİL, LÜTFEN DERSLERİNİZİ İHMAL ETMEYİN, SAATLERİNİZİ SOSYAL MEDYADA BOŞA GEÇİRMEYİN.

BUNU HEP BİRLİKTE ATLATACAĞIZ İNŞALLAH, HEPİNİZİ SEVİYORUM ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😷😷😷😷😷😷😷😷

Victor hiçbir şey olmamış gibi kısa bir reverans yapıp, "Sevgili kızkardeşim" diyerek elleri belinde gözlerini kocaman açmış Alexandra'yı selamladıktan sonra arkasını döndü ve gömleğini düzeltmeye başladı. Veronika utançtan kıpkırmızı olmuş, ne yana bakacağını şaşırmış vaziyette öylece dikiliyordu. Sandra sinirli bir ses tonuyla Victor'ın kullandığı samimi hitaba aynıyla karşılık verdi.

- Sevgili kardeşim, Dük Hazretleri ve kocam çalışma odasında sizi bekliyorlar.

- Aaa, öyle mi?.. Eh, ben gideyim o zaman.. Yeterince düzgün görünüyor muyum sevgilim?

Veronika cevap vermek niyetiyle ağzını açtıysa da sadece hıçkırığa benzer bir ses çıkartabildi. Victor bu cevabı yeterli görmüş olsa gerek ki neşeyle hanımları selamlayıp odadan çıktı.

- Siz ne yaptığınızı sanıyorsunuz azizler aşkına? Girmeden önce kapıyı yumrukladım resmen, hiç mi duymadınız?

Sandra resmen burnundan soluyordu. Veronika başını ellerinin arasına alıp az önce Victor'la sevişmekte oldukları koltuğa düşercesine oturdu..

- Gerçekten de duymadım.. Tanrım, aklımı koru..

- Bence de aklın için çok dua etmelisin. Dük'ten hiç mi korkmuyorsun? Hem küçük kızkardeşine böyle mi örnek oluyorsun sen?

- Örnek mi? Sen zaten evlisin Sasha..

- Olabilir.. Ama Dük'ün evinde kocamı öpmeye kalkışacak kadar cüretkar olmadım hiçbir zaman.. Üstelik sen daha birkaç gün öncesine kadar rahibe olmaktan bahsediyordun.. Hiç normal gelmiyor bana şu hallerin..

Sandra Veronika'nın karşısındaki koltuğa oturdu. Kollarını kavuşturup burnunu havaya dikti. Veronika'nın konuşurken sesi çaresizlikle titriyordu.

KARDELEN VE HERCAİ Where stories live. Discover now