Antrenamente²

785 70 4
                                    

  Gail se întinsese în pat cu capul pe picioarele iubitei sale. Aris îi mângâia fruntea și părul cu zâmbetul pe buze. Era fericită să se știe aproape de el, să se simtă iubită și să-l atingă în voie, exact așa cum își dorea și cum visase.

  În acea clipă observă că era îngândurat.

— Ești obosit sau te supără ceva?

Gail se gândea cum să-i zică de Seth. Să o ia cu binișorul ar fi fost cel mai potrivit decât să i-o spună direct. Mai întâi ar fi vrut să-i afle părerea despre el, apoi se putea liniști dacă era cazul.

— Sunt și obosit...dar...aș vrea să te întreb ceva despre ai tăi...vrei?

— Sigur...ce vrei să ști? Ori ai avut vreun contact cu Julian? îl întrebă îngrozită de acestă posibilitate.

— Nu...stai liniștită. Voiam să te întreb dacă îl cunoști pe...nu știu cum își spunea...unul din ai tăi..trimis de Julian..un tip înăltuț, bine făcut ...în jur de 40 de ani...cu barbă scurtă, blond închis...

   Aris își lăsă mâna grea pe fruntea lui Gail și se opri.

— S-s..Seth? L-a trimis pe Seth? Ți-a făcut ceva sau ți-a zis ceva?

  Gail se ridică în șezut și îi cuprinse mâinile într-ale lui când o văzu puțin îngrijorată. Nu dorise să o sperie.

— Da, Seth era...Nu ai de ce te teme. Am discutat pașnic doar. Voiam să știu dacă ar trebui să am încredere în el sau nu... E de încredere sau e un fel de Julian secund?

— Nu știu...i-ai spus ceva despre mine? Ce ți-a zis?

— A venit să te caute..trimis de fratele tău, clar, dar nu i-am zis nimic cum că te-aș adăposti pe pământul meu...niciun indiciu...dar la plecare mi-a zis să am grijă de tine. Și-a dat seama că ești sub protecția mea. O să-i spună lui Julian?

— Nu, expiră ușurată Aris și zâmbi, Seth e dur ca o stâncă, dar s-a purtat cu mine ca un tată fără să realizez. A fost dur să nu fie subestimat de nimeni, dar de curând mi-a mărturisit cât a iubit-o pe mama. Și de dragul ei..a jurat să mă protejeze, de la distanță doar...îi este loial lui Julian până la mine. Ne e devotat amândurora, dar dacă l-ai ataca pe Julian și ar ști că ești iubitul meu, tot te-ar ucide...sper că ai înțeles.

— Adică îmi spui să am încredere în el, dar să fiu totuși precaut și să-l evit?

— Știu că nu are niciun sens...dar Seth a fost o fire dificilă de când îl știu. Nu ne va pârî, de asta sunt sigură.

  Aris se întinsese să-l sărute. Nu era momentul foarte potrivit, dar și Gail profită de gustul ei dulce și îi răspunsese fără să se retragă. Ea voise doar unul micuț și inocent, însă iubitul ei nu se arăta supărat, ci mai degrabă confuz. Ar fi cerut mai mult dacă nu era cu mintea în altă parte.

— Aris...știu că...

Nu-l lăsase să mai vorbească. Îi acoperă gura cu mâna și îi vorbi mai întâi, intenționând să-l sărute mai apoi.

— Taci, nu-mi spune nimic în seara asta! Mi-a fost foarte dor de tine și m-am gândit toată ziua la tine, la buzele tale...doar sărută-mă în liniște!

  Comanda serioasă și provocatoare i-o execută supus și deloc reținut. Din ce o săruta, și-o dorea mai mult, să o posede în totalitate, să o poată numi a lui, fără să știe că prin mintea fetei umblau tot felul de întrebări și imagini cu ei doi împreună.

  Ardea de nerăbdare să o atingă, să o mângâie, să-i simtă mușchii  încordându-se în jurul trupușorului ei firav și se întreba ca orice fată inocentă și fecioară, cum ar fi să facă dragoste cu el... Cu iubirea vieții ei, cu prima ei dragoste și își jură în minte că va fi și ultima.

Iubirea unui AlphaWhere stories live. Discover now