9• 𝐇𝐚𝐫𝐥𝐞𝐲 𝐐𝐮𝐢𝐧𝐧 𝐱 𝐉𝐨𝐤𝐞𝐫

1.4K 87 20
                                    

Συνεχίζω να χαζεύω σαν χαμένη το ρετιρέ του Φιν.

«Συγνώμη που το ρωτάω αυτό, αλλά που βρήκες τα λεφτά για ένα τέτοιο σπίτι;»

«Το κτήριο ανοίκει στην μητέρα μου, και φροντίζει να μου εξασφαλίζει ένα σπίτι σαν κι αυτό» απαντάει με ένα στραβό χαμόγελο. «Και για αυτό θα μένεις και δωρεάν»

«Φιν, τι λες; Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πληρώσω τίποτα και να μένω σε ένα τέτοιο σπίτι!» λέω εξακολουθώντας να είμαι σοκαρισμένη.

«Δες το σαν να ξεπληρώνω αυτό που έκανες για εμένα»

«Απλά σκάσε» λέω πιο χαρούμενη από ποτέ και σχεδόν πέφτω πάνω του αγκαλιάζοντας τον ενθουσιασμένη.

Τα χέρια μου είναι σφιχτά διπλωμένα γύρω από τον σβέρκο του και αρχικά φαίνεται να ξαφνιάζεται όσο κι εγώ με αυτήν την κίνηση μου. Με αγκαλιάζει κι εκείνος εξίσου σφιχτά και αισθάνομαι ένα πολύ περίεργο συναίσθημα να αναπτύσσεται στο μυαλό μου, απλά δεν ξέρω τι.

Μάλλον θα είχα πολύ μεγάλη ανάγκη έναν φίλο...

Σπάω την αγκαλιά και χαμογελάω πλατιά. Μου ανταποδίδει το χαμόγελο. Για λίγα δευτερόλεπτα μένουμε ακίνητοι παρατηρώντας ο ένας τον άλλο.

Το βλέμμα μου σαρώνει τις έντονες γωνίες του προσώπου του και τις καλοσχηματισμένες σκιές στα ζυγωματικά του. Τα μάτια του κοιτούν βαθιά στα δικά μου σαν να προσπαθούν να μου μιλήσουν για πράγματα που δεν θα καταλάβαινα με λόγια. Στα χείλη του εξακολουθεί να υπάρχει αυτό το πανέμορφο ζεστό χαμόγελο.

«Θέλεις να δοκιμάσουμε κάτι;» σπάει ξαφνικά την σιωπή.

«Τι;»

«Θυμάσαι το στοίχημα που είχαμε βάλει ότι δεν θα ανταποκριθείς στο φιλί μου, έτσι;» ρωτάει και αισθάνομαι όλη μου την καλή διάθεση να καταστρέφεται.

«Δεν σου έχω πει ότι δεν θέλω να μιλάω για αυτό; Πάντα βρίσκεις έναν τρόπο να με νευριάσεις»

«Ηρέμισε, κούκλα. Άλλο θέλω να πω»

«Τι θες να πεις;»

«Πως θα σου φαινόταν η ιδέα να κάναμε το αντίστροφο από αυτό;»

«Τι εννοείς;»

«Να με φιλήσεις εσύ και να μην ανταποκριθώ. Είναι καιρός να αρχίσω να σου αποδεικνύω κι εγώ την αξία μου»

Ακούγεται πολύ καλό σαν εκδίκηση, αλλά το πρόβλημα είναι ότι εγώ δεν μπορώ να του προκαλέσω όλα αυτά τα πολύπλοκα συναισθήματα που προκαλεί εκείνος σε εμένα. Αν μπορούσα να του το κάνω αυτό όλα θα ήταν πολύ πιο εύκολα.

𝐓𝐫𝐮𝐬𝐭 𝐌𝐞ᶜᵒᵐᵖˡᵉᵗᵉᵈWhere stories live. Discover now