•42•

945 56 50
                                    

Still Finn's POV

«Βρε καλώς τον ξάδερφο. Ψήλωσες ή μου φαίνεται;» ο Άλαν αστειεύεται με το που μας βλέπει κάτω από το κατώφλι της πόρτας του.

«Γεια σου κι εσένα, Άλαν. Ναι, αυτόν τον καιρό είμαι στην ανάπτυξη» του απαντάω στριφογυρίζοντας τα μάτια μου και εκείνος με αγκαλιάζει.

Είχαμε χρόνια να συναντηθούμε.

Όταν ήμασταν παιδιά ήμασταν σχεδόν κάθε μέρα μαζί και παίζαμε οτιδήποτε παιχνίδι μπορεί να φανταστεί ένα παιδί πέντε χρόνων. Εκείνος βέβαια ήταν μερικά χρόνια μεγαλύτερος από εμένα και συνήθως παρίστανε τον "αρχηγό", αλλά χαίρομαι που έχασε γρήγορα αυτήν την συνήθεια.

Με χτυπάει φιλικά στην πλάτη και έπειτα απομακρύνεται. Την προσοχή του φαίνεται να τραβάει η παρουσία της y/n η οποία στέκεται αμήχανα πίσω από εμένα.

Με τον Άλαν ήμαστε κάτι σαν κολλητοί και χαίρομαι τόσο πολύ που θα του γνωρίσω έναν άνθρωπο που σημαίνει τόσα πολλά για εμένα.

«Άλαν, από εδώ η y/n, το κορίτσι μου» την συστήνω και αισθάνομαι μια τεράστια ικανοποίηση που μπορώ να ξεστομίσω αυτά τα λόγια με τέτοια σιγουριά.

«Να υποθέσω πως ο Φιν σου έχει ήδη πει κάποια πράγματα για εμένα, έτσι κούκλα;» της λέει με φιλική διάθεση και αισθάνομαι να νευριάζω με τον τρόπο που την αποκάλεσε.

Ξέρω πως ο Άλαν δεν το είπε με πονηρή διάθεση, όπως το έλεγα εγώ, αλλά και πάλι θεωρώ πως αυτή η λέξη είναι κάτι "δικό μου". Εκείνος δεν θα μπορούσε να την δει ποτέ του ερωτικά από την στιγμή που είναι ομοφυλόφιλος.

«Ναι, της έχω πει. Σε εσένα δεν έχω πει κάποια πράγματα από ότι φαίνεται...» του λέω κάνοντας το ύφος μου λίγο πιο σοβαρό.

«Α, να φανταστώ δηλαδή πως δεν σου είπε ότι είμαι γκέι, έτσι;» λέει εκείνος. Ποτέ του δεν είχε πρόβλημα να παραδεχτεί την σεξουαλική του ταυτότητα και αυτό είναι κάτι που θαυμάζω. Είναι πάρα πολύ καλό το ότι είναι εντάξει με τον εαυτό του και δεν έχει πρόβλημα να εξωτερικεύσει τις προτιμήσεις του.

«Όχι, δεν μου το είχε πει. Αλλά ας μην μείνουμε εκεί. Χάρηκα που σε γνώρισα, Άλαν» του λέει εκείνη χαμογελώντας ευγενικά.

«Περάστε μέσα, μην στέκεστε εκεί» μας υποδέχεται και τον ακολουθούμε στο εσωτερικό του σπιτιού του.

Το χολ είναι πραγματικά τεράστιο και φαίνεται πως υπάρχει μια μεγάλη οικονομική άνεση πίσω από όλη αυτήν την διακόσμηση.

𝐓𝐫𝐮𝐬𝐭 𝐌𝐞ᶜᵒᵐᵖˡᵉᵗᵉᵈWhere stories live. Discover now