•19•

1.1K 74 17
                                    

«Ανακάλυψαν τον Σάιμον» τραυλίζω ενώ νιώθω τα βλέφαρα μου να λερώνονται από δάκρυα.

«Τι πράγμα;!» φαίνεται να είναι πιο σοκαρισμένος από ποτέ.

Κι αν η αστυνομία καταφέρει να αποκαλύψει πως εμείς ήμασταν οι δολοφόνοι; Πως εγώ είμαι η δολοφόνος; Δεν θέλω μπλεξίματα με την αστυνομία! Ποιος θέλει;

«Τ-το διάβασα στο ίντερνετ» λέω μέσα από τους λυγμούς μου.

Δεν γνωρίζω πολλά για το τι μπορεί να κάνει η αστυνομία μετά από την ανακάλυψη ενός πτώματος, αλλά αυτό που ξέρω στα σίγουρα είναι πως τώρα το άψυχο σώμα του Σάιμον εξαιτάζεται από ιατροδικαστή. Ακόμη ξέρω πως ο Σάιμον πέθανε μερικές ημέρες πριν που σημαίνει πως η νεκροψία θα δείξει τα ακριβές αιτία του θανάτου του και είναι πιο εύκολο από ότι θα περίμενα να φανταστούν το ποιος είναι ο δολοφόνος...

Το μεγαλύτερο πρόβλημα προς το παρόν είναι σίγουρα η μητέρα του Σάιμον, η Ελίσα. Αυτή ήταν σίγουρη από την στιγμή που ανακάλυψαν πως ο Σάιμον αγνοείται ότι εγώ κι ο Φιν του έχουμε κάνει κακό. Οπότε είμαι πιθανότατα ήδη στους βασικούς υπόπτους.

«Σκατά!» λέει ο Φιν και αισθάνομαι όλο μου το σώμα να τρέμει από τον πανικό. Όσο κι αν έχω τρομάξει, είχα μικρή ελπίδα πως ο Φιν θα κατάφερνε να μείνει ψύχραιμος και θα με παρηγορήσει. Αλλά κι εκείνος φαίνεται να είναι σχεδόν τόσο ταραγμένος όσο είμαι κι εγώ.

Αισθάνομαι το στομάχι μου να ανακατεύεται και νομίζω πως θέλω να κάνω εμετό.

Γαμώτο! Έχω τόσα πολλά χρόνια να πάθω κρίση πανικού. Γιατί πρέπει τώρα;

«Y/n, είσαι καλά;» ρωτάει ανήσυχα ο Φιν κι έρχεται λίγο πιο κοντά μου για να δει αν είμαι εντάξει; Προσπαθώ να μιλήσω αλλά είναι σαν να μην έχω καθόλου φωνή. Αισθάνομαι έναν τεράστιο κόμπο στον λαιμό μου σαν να πνίγομαι παρόλο που αναπνέω κανονικά.

Προσπαθώ να σχηματίσω με τα χείλη μου την φράση "κρίση πανικού" και φαίνεται να το αντιλαμβάνεται αμέσως.

«Γαμώτο! Τι πρέπει να κάνω;» με ρωτάει ανήξερος για το τι πρέπει να κάνει σε μια τέτοια περίπτωση. Αυτήν την στιγμή δεν μπορώ να σκεφτώ τι πρέπει να του πω να κάνει για να βοηθήσει την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει με κάποιον τρόπο να ξαφνιαστώ τόσο πολύ που δεν θα μπορώ να σκέφτομαι το ότι κινδυνεύω.

Ο πρώτος τρόπος που σκέφτομαι για να τον κάνω να καταλάβει το τι πρέπει να κάνει είναι να το πληκτρολογήσω στο κινητό. Παίρνω την συσκευή στα χέρια μου και γράφω πανικόβλητα την λέξη "ΣΟΚ".

𝐓𝐫𝐮𝐬𝐭 𝐌𝐞ᶜᵒᵐᵖˡᵉᵗᵉᵈWhere stories live. Discover now