10• 𝐌𝐚𝐲𝐛𝐞 𝐢 𝐥𝐨𝐯𝐞 𝐡𝐞𝐫

1.4K 84 22
                                    

Finn's POV

Ανοίγω τα νυσταγμένα μάτια μου και κοιτάω την ώρα στο ρολόι που υπάρχει στο κομοδίνο μου.

4:03π.μ

Αισθάνομαι τον λαιμό μου να έχει ξεραθεί και αποφασίζω να πάω στην κουζίνα για να πιω ένα ποτήρι νερό. Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών έχουν έρθει τόσο ξαφνικά που κάποιες φορές δεν ξέρω πως να τα αντιμετωπίσω. Ψάχνω σε ένα από τα συρτάρια της κουζίνας και βρίσκω ένα τσιγάρο κάνναβης. Το ανάβω και ρουφάω μια γερή τζούρα.

Αισθάνομαι το ναρκωτικό να κυλάει στους πνεύμονες μου βγάζοντας από πάνω μου όλα τα βάρη από τις αμαρτίες των τελευταίων ημερών. Σε αντίθεση με τους περισσότερους, η κάνναβη με βοηθάει να ξεκαθαρίζω τις σκέψεις μου και να σκέφτομαι πιο εύκολα λύσεις για διάφορα προβλήματα. Έχω δοκιμάσει χασίς, κοκαΐνη και ηρωίνη αλλά κανένα από αυτά δεν έχει καλά αποτελέσματα. Μόνο η κάνναβη.

Η y/n.

Αν μυρίσει τον καπνό από το τσιγάρο θα καταλάβει ότι καπνίζω κάτι περίεργο και το χειρότερο είναι πως μπορεί να επηρεαστεί κι εκείνη από αυτό.

Αφού σβήσω αυτήν την μαλακία στο μυαλό μου επανέρχονται τα λόγια της y/n, όταν προσπαθούσε να διώξει τον Σάιμον από το σπίτι της. Πριν συμβεί ότι συνέβη..

Το γεγονός ότι εκείνη έφτασε να κάνει φόνο για να με σώσει με εξέπληξε. Θα μπορούσε αυτό να σημαίνει ότι αισθάνεται κάτι παραπάνω από αυτό που νομίζω για μένα; Μπα, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.

Τα λόγια της όμως φαινόντουσαν τόσο αληθινά και πιστευτά στα αφτιά μου, που για ένα δευτερόλεπτο μπορούσα να φανταστώ ότι τα εννοούσε.

Έλεγε πως με αγαπάει περισσότερο από όσο θα μπορούσε να αγαπήσει τον οποιονδήποτε άλλον. Μπούρδες. Το έκανε για να διώξει τον Σάιμον. Η στιγμή όμως που είδα αυτόν τον μπάσταρδο να την χτυπάει ήταν το αποκορύφωμα της όλης κατάστασης.

Το χαστούκι που της έδωσε με έκανε να θολώσω. Το μόνο που θυμάμαι από την αντίδραση μου είναι να πηγαίνω προς το μέρος τους και να τραβάω αυτόν τον καργιόλη από πάνω της σαν να ήταν πούπουλο. Δεν έχω θυμώσει ποτέ ξανά τόσο πολύ στην ζωή μου.

Ήταν η πρώτη φορά που πίστεψα ότι θα μπορούσα να ξεσκίσω άνθρωπο με τα χέρια μου.

Δεν υπάρχει κάτι άλλο για να θυμηθώ πέρα από μίσος προς εκείνον και τις πράξεις του.

𝐓𝐫𝐮𝐬𝐭 𝐌𝐞ᶜᵒᵐᵖˡᵉᵗᵉᵈWhere stories live. Discover now