•31•

1K 61 21
                                    

Back to your POV

Τι στον διάολο θέλει αυτή η σκύλα εδώ; Γαμώ το κέρατο μου μόλις κατέστρεψε την πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου.

Μόλις όμως παρατηρώ τον μεγαλόσωμο αστυνομικό που στέκεται δίπλα της τα γόνατα μου κόβονται.

«Η κυρία y/n y/l/n;» ρωτάει εκείνος και απλά γνέφω σαστισμένη.

Αισθάνομαι τον Φιν να φτάνει δίπλα μου και να βάζει το χέρι του παρηγορητικά στην μέση μου προσπαθώντας να με κάνει να χαλαρώσω.

«Έχει συμβεί κάτι;» ρωτάει και ειλικρινά απορώ πως βρήκε την ψυχραιμία να μιλήσει τόσο ήρεμα. Όταν λέω εγώ πως ηθοποιός έπρεπε να γίνει...

«Πολύ φοβάμαι πως ναι κύριε....» λέει ο αστυνομικός περιμένοντας από τον Φιν να συστηθεί.

«Γούλφχαρντ» απαντάει εξίσου ψύχραιμα με πριν.

«Αυτοί οι δύο το έκαναν. Αυτοί οι δύο τον σκότωσαν» λέει η Ελίσα δείχνοντας μας με το δάκτυλο της. Την κοιτάζω με απέχθεια. Μπορεί να έχει δίκιο σε αυτό που λέει, αλλά κι εγώ δεν είναι δυνατόν να μην νευριάσω αυτήν την στιγμή!

«Η κυρία;» λέει ο Φιν και πραγματικά ευχαριστώ τον Θεό που τον έχω πλάι μου αυτήν την στιγμή. Αν δεν ήταν εκείνος θα τα είχα σκατώσει μέχρι τώρα...

«Μην μου το παίζεις εμένα αθώος!» επιμένει εκείνη.

«Κύριε αστυνόμε νομίζω πως πρέπει να σας καταθέσω κάτι. Έχω συναντήσει αυτήν την κυρία για άλλη μια φορά στην ζωή μου μαζί με το αγόρι μου και εκείνη του έσπασε ένα πιάτο στο κεφάλι. Έχει ακόμη ράμματα» λέω και ο αστυνομικός φαίνεται να ξαφνιάζεται. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να γλιτώσουμε γιατί από ότι φαίνεται τα πράγματα έχουν γίνει αρκετά περίπλοκα.

«Αληθεύει αυτό κυρία Ελίσα;» την ρωτάει και εκείνη σκύβει με πείσμα το κεφάλι.

«Το παραδέχομαι, και είμαι πρόθυμη να τιμωρηθώ για αυτό. Αλλά πρώτα θα τιμωρηθούν αυτοί οι δύο για το κακό που έκαναν στο παιδί μου» επιμένει και ένα δάκρυ κυλάει από το μάτι της.

«Συγνώμη δεσποινίς y/l/n, αλλά έχω ένταλμα προσωρινής κράτησης στο τμήμα και για τους δύο σας μέχρι να ελεγχθεί το σπίτι. Εξάλλου εάν δεν έχετε τίποτα για να κρύψετε, δεν έχετε και τίποτα για να φοβάστε» μας χαμογελάει ευγενικά εκείνος. Νομίζω πως δεν υπάρχει πρόβλημα στο να ψάξουν το σπίτι, αφού έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να βρουν τίποτα το ένοχο εδώ που να προδίδει την δολοφονία του Σάιμον.

𝐓𝐫𝐮𝐬𝐭 𝐌𝐞ᶜᵒᵐᵖˡᵉᵗᵉᵈWhere stories live. Discover now