•34•

1K 68 23
                                    

Finn's POV

Γαμώτο!

Το ήξερα πως τίποτα από όλες αυτές τις μαλακίες δεν ήταν τυχαίο!

Πρώτα ήταν το όνειρο που είδε εκείνο το βράδυ στο δάσος, και τώρα η επίσκεψη της Μόρας.

Και το χειρότερο από όλα είναι πως το νιώσαμε ταυτόχρονα. Δεν ήξερα πως ήταν δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο ταυτόχρονα και σε δύο άτομα!

Εκτός κι αν....
Όχι, δεν θα μπορούσε να συμβεί αυτό.

Το μόνο που μπορώ να γνωρίζω με βεβαιότητα αυτήν την στιγμή είναι ότι τα πράγματα θα πάρουν άσχημη τροπή, πολύ άσχημη.

Τώρα η y/n κοιμάται ήρεμα ξαπλωμένη στην αγκαλιά μου και εγώ δεν μπορώ να ευχαριστηθώ την στιγμή επειδή η μοίρα φαίνεται να έχει πάρει το μέρος άλλων.

Δεν ξέρω τι είναι αυτό που θέλει η Μόρα αυτήν την φορά και προσπαθεί να με πλησιάσει, αλλά θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να μην επισκευτεί ξανά την y/n.

Το επόμενο πρωί

«Καλημέρα» λέει όταν ανοίγει τα αγουροξυπνημένα μάτια της. Ένα χαμόγελο σχηματίζεται αυθόρμητα στο πρόσωπο μου.

«Καλημέρα, κούκλα» λέω και της αφήνω ένα απαλό φιλί στο μέτωπο. Δεν ξέρω αν αυτό που έχουμε αυτήν την στιγμή είναι σχέση, αλλά το θέλω πάρα πολύ να προχωρήσω μαζί της.

Χαμογελάει πλατιά καθώς απομακρύνεται από πάνω μου για να τεντωθεί, αλλά το χαμόγελο της σκοτεινιάζει απότομα. Είμαι σίγουρος πως μόλις θυμήθηκε την χθεσινή επίσκεψη της Μόρας...

«Θέλω να μου πεις την αλήθεια, Φιν. Χθες σε είδα πως ταράχτηκες με αυτό που έπαθα. Πες μου τι συμβαίνει» μου λέει κοιτάζοντας με ικετευτικά.

Ίσως δεν είναι κακό να της πω ένα μικρό κομμάτι της όλης ιστορίας. Έτσι κι αλλιώς αυτό που θα πω θα μπορούσε να το έχει πληροφορηθεί ήδη από τον οποιονδήποτε.

«Εντάξει, λοιπόν. Αυτό που έπαθες επιστημονικά ονομάζεται υπνική παράλυση, ή όπως είναι πιο γνωστό λέγεται Μόρα» εξηγώ προσπαθώντας να μην αναφερθώ σε λεπτομέρειες.

«Μόρα; Αν δεν κάνω λάθος ο Έντι προχθές αναφέρθηκε σε κάποια που ονομάζεται έτσι» λέει και εκπλήσσομαι. Μα φυσικά και ο Έντι θα ανακατεύοταν στις δουλειές μου.

«Μπορεί και να είναι έτσι. Τέλος πάντων, η Μόρα είναι μια οντότητα που σε επισκέπτεται κάποιες φορές όταν κοιμάσαι και έχεις κουραστεί υπερβολικά πολύ ή κάτι παρόμοιο. Λένε πως έρχεται μόνο όταν πλακώνεις την καρδιά εξαιτίας του τρόπου που έχεις ξαπλώσει, δηλαδή αν κοιμάσαι πλάγια έχοντας την αριστερή πλευρά προς το στρώμα. Αυτή η οντότητα πάντως δεν μπορεί να σε επηρεάσει καθόλου. Απλά κάποιες φορές λένε πως μπορεί να αισθανθείς παράλυση και να μην μπορείς να κουνηθείς. Παρά μόνο να έχεις τα μάτια ανοιχτά» λέω και φαίνεται να κρέμεται από την κάθε μου λέξη.

𝐓𝐫𝐮𝐬𝐭 𝐌𝐞ᶜᵒᵐᵖˡᵉᵗᵉᵈHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin