Duyuru.

14.1K 317 375
                                    

Esvede instagram hesabı açtım takip etmek isteyenler istek atsııın. Kullanıcı ismi: Esvednefi

Aslında bunu açmamdaki maksat bana oradan ulaşmanız için. Buraya bazen giremediğim zamanbana ulaşmak isteyenler var ve bir taşla iki kuş vurayım dedim. Esvedi sosyalleştirip Gayesiz bir ortama yani sizlerin huzuruna çıkarayım derken hem de her seferinde medyada paylaşmak isteyipte paylaşmadığım fotoğraflarını direk oraya atarım. Belki canlı yayında açarım sırf kitabın izleyicileri için. Kendi hesabımdan yapmak istemiyorum bunları. Sırf kitapla alakalı olanların katılması için. Hatta bana eşlik etmek isteyen olursa onları da yayına alabilirim bilemedim. Bir kişi bile isterse benim için emirdir söylemeniz yeterli. Şimdi bu kız da iyice havalandı diye düşünürsünüz ama öyle değil))) Sadece kendime uğraş yaratıyorum işte karantina günlerinde.

Asıl konuysa buradan başlıyor buyurun...

Öncelikle merhaba giriş olarak başlarken selam vermeyi unuttuğumu hatırladım da yukarıya yazmak yerine neden buradan böyle devam ettim bilemedim.. Bölüm değil ama bölüm bu sefer çabuk gelecek merak etmeyin neredeyse bitmek üzere. Aslında söylemeyecektim fakat ilk 15 bölüm kadar (belki de şimdide vardır bilemiyorum) yazım hatalarım var. Kitap bittikten sonra düzenlemeye alacağım zaten ama bu tarz bildirimler almaya başladığım için açıklık getireyim dedim.

Ben Azerbaycanlıyım ve Azerbaycanda yaşıyorum. Türkiyede hiç bulunmadım. Türkçe yazmamın nedeni sizin dilin akışkanlığını sevmem. Çocukluğumdan beri dizilerinizi izledim ne bileyim Türkçe romanlar okudum böyle böyle öğrendim ve kitaplar sayesinde de geliştirdim. Nasıl ki siz okulda Türkçe dersi aldınız biz de kendi dilimizin dersini aldık. Yazı şekillerimizde bir sürü farklar var ve bazen benim aklım kendi yazılarımıza kaydığı için ayrı veya bitişik yazılması gereken kelimeleri karıştırıyorum. Mesela az önce bir okurum veya kelimesinin bitişik yazıldığını söyledi ama ben şimdiye kadar ayrı yazıyordum çünkü bizde ayrı yazılıyor. Neyse çok uzatmayayım maksadımı anladınız siz)) Eğer bu tip hatalar görürseniz bana bildirin ki kendimi geliştireyim yoksa tekrarlamaya devam ederim. Ve yaptığım, yapacağım hataları da bana bir ayrıcalık tanıyarak mazur görün lütfen. ❤❤❤

Seviyorum sizi...

MerdümWhere stories live. Discover now