Kitap Hakkında

13.7K 317 72
                                    


Merhaba Korku Severler. ;)

Nasılsınız ?

Korku Hikayeleri için kimler beklemede ?

Uzun süredir buralarda değildim. Çünkü kitabımız için çalışmalara devam ediyordum. Biliyorsunuz Müptela Yayınları ile yakında raflarda yerini alacak. Belki ufak bir ipucu verebilirim kitap hakkında. :D ( Buradaki halinden çok çok farklı bir şey çıktı ortaya. Farklı bir konsept ile. Duymayan kalmasın. )

Birde birkaç kişiden çeviri olan hikayeler hakkında tepki aldım. Kitapta çevirdiğim hikayeler ve burada yazdığım çoğu hikaye olmayacak. Dediğim gibi yeni hikayeler ve farklı bir konsept sizleri bekliyor. Zaten düşündüğümüz zaman buradaki hikayelerin aynısı kitapta olsaydı kitaplaştırmanın bir anlamı olmazdı.  Önce bu konuyu halledelim. :) 

Daha sonra net tarih belli olmadığı için bir şey söylemiyorum. Ama ocak ayında çıkacağının haberini verebilirim. Kesin tarihi de aynı şekilde buradan haber vereceğim.

Aslında duyurudaki amacım korku severleri bir araya toplamak ve sizlerin halen yanımda olup olmadığınızı görmek. Bunun için kitap hakkında daha fazla bilgi sahibi olmanızı sağlayacak Korku Hikayeleri için bir Facebook sayfası açtım. Bu sayfada paylaşımlar, etkinlikler ve sizler ile birlikte eğleneceğimizi umuyorum. Yoruma linki bıraktım. Eğer sormak istediğiniz şeyler olur diye Facebook hesabımı da yazdım. Hem tanışmışta oluruz. Ben sizleri tanımayı çok istiyorum. O yüzden herkesi bekliyorum.

Özlemişim bölü yüklemeyi ve sizlerin yorumlarını. :) (Arada eski bölümleri açıp yorumları okuyorum. :( ) 2 yıldır buradayım. Desteğiniz için bir kez daha çok çok teşekkür ediyorum. ♥ 

O zaman Korku Hikayeleri için büyük bir aile olmaya hazır mıyız Korku Severler ? 

Ben bunun için sabırsızlanıyorum. Ve hepinizi çooook seviyorum. ♥♥♥

www.facebook.com/KorkuHikayeleri.NilayBozkurt

www.facebook.com/nil.bz.3




Kısa Korku Hikayeleri (Kitap Oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin