Pencere Kolu

38.8K 1.2K 457
                                    

► Anlayanlar olduğu kadar anlamayanlarda olacak diye tahmin ediyorum bu hikayeyi. Yorumlarınızı bekliyorum. :) Ayrıca yeni, polisiye-gerilim olan hikayemin de 1. ve 2. bölümüde eklendi, okuyabilirsiniz. 

Yatak odamdaydım, evde gençlerin yaptığı tipik şeylerle ilgileniyordum; geç saatlere kadar oturmak, internetin derinliklerine inmek ve genellikle monitörümden başka hiçbir şeye dikkat etmemek. Gecenin geç saatlerinde, yaklaşık iki gibi evde benim dışımda herkes uyuyordu. Kışın o cansız havasına rağmen odam güzel ve ılıktı, tabii geçen hafta pencereleri değiştirdiğimiz için. Çünkü eski pencereler bütün soğuğu içeriye alıyor ve ısı kaybına yol açıyordu.

Ne yaptığımı hatırlamıyorum; sanırım yaşadığım şokla her şeyi unutmuştum. Penceremde bir gürültü duymuştum. Uçan bir böceğin çarpma sesi veya dalların pencereye sürtünme sesi değildi. Hayır, bu garip bir sesti, büyük bir ses, daha önce hiç duymadığım bir şeydi. Başlangıçta hiçbir şey düşünmedim. Çünkü gerçekten önemli olduğunu düşünmedim veya ne olduğunu öğrenmemek için üstüne gitmedim. Bir süre oturdum ve sadece dinledim. Oldukça ritmikti. Güm güm güm... Sadece on beş saniye falan sürdü, sonra durdu. Titredim ama sonra kendimi toparlayıp bir iki saat kadar pencereye doğru bakmadan internette oyalandım. Sonra bilgisayarı kapadım ve huzursuz ama sakin bir uykuya daldım.

Bu sabah güneş doğduktan birkaç saat sonra ve gece pencereme vuran şeyler durmuşken pencereme yürüdüm ve birkaç dakika gece duyduğum sesin benzerini yapmaya çalıştım. Pencereye vurdum, birkaç eşyayı dokundurdum, hatta kilidini açıp tekrar kapadım ama bir türlü o sesin neyin çıkardığını çözemedim. Yaptığım her şey benzeri bile değildi. Bu olayın tesadüf olduğunu düşündüm ve gün akşama kadar normaldi.

Babam her zamanki saatinde eve geldi, evin çok havasız olduğunu düşündü ve odama gidip penceremi açtı. O an gerçekten hayatımda ilk defa sağır olmayı diledim.

Babam onu açmadan önce pencerenin kilidini açmayı unuttu ve kendine doğru çekip açtığında dün geceki aynı gürültüyü duydum.

Penceremin sadece içeride kolu var.

Kısa Korku Hikayeleri (Kitap Oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin