Seri Katiller

207K 3.6K 1.5K
                                    

"Biraz düşünmek için bir kenara oturmuştum.Orada otururken,on bir,on iki yaşlarında bir çocuk geldi.Bir şeyler arıyordu.Buldu da.Onu birkaç yüz metre uzaklıkta bir taş ocağına götürdüm.Onu orada bıraktım ama önce tecavüz ettim,sonrada öldürdüm.Onu bıraktığım sırada beyni kulaklarından çıkıyordu ve asla bundan daha ölü olamazdı." CARL PANZRAM

"Elimde bir ölü var.İnsanlar beni buraya gelirken gördüler.Bunu nasıl paketleyip çıkaracağım? İki tane poşete mi koyayım, yoksa çarşafa sarıp öyle mi çıkarayım ? Ne kadar küçük olursa o kadar iyidir diye düşündüm.Cesedi kestim,bir kısmını buzdolabına koydum,iç organları boş bir arsaya atarak parçaları oraya buraya savurdum.Korkmuştum." KİMLİĞİ BELİRSİZ BİR SERİ KATİL,CESET YOK ETME KONUSUNDAKİ İLK TECRÜBESİNİ ANLATMAKTADIR.

"Vay,hakikaten uçtum." MANSON "AİLESİNİN" ÜYESİ OLAN SUSAN ATKİNS,SHARON TATE'İN ELLERİNE BULAŞAN KANINI YALADIKTAN SONRAKİ SÖZLERİ.

"Onları yaralamak istemedim,sadece öldürmek istedim." DAVID BERKOWITZ

"Hep durmak istedim, ama yapamadım.Başka bir heyecan veya mutluluk kaynağım yoktu." DENNIS NILSEN

"SORU:Sokakta yürüyen bir kız görünce ne düşünürsün?"

"CEVAP:Bir yanım onunla konuşmak,buluşmak isterim, der.Diğer yanım ise kafasını bir sopaya geçirirsem nasıl görüneceğini merak ediyorum,der. EDMUND KEMPER,bir dergi ile yapılan röportajından."

"Biz seri katiller ,oğullarınızız,kocalarınızız,biz her yerdeyiz.Ve yarın çocuklarınızdan daha çoğu ölmüş olacak."TED BUNDY.

"ilk kurbanımın hareketsiz bedenine bakarken tuhaf ve keyif verici bir huzur hissettiğimi hatırlıyorum."JOHN REGINALD CHRISTIE

"Ben içimdeki kötülükle doğdum.Katil olduğum gerçeğinin önüne geçemiyordum; tıpkı bir ozanın ilhamını bastıramayıp şarkı söylemesi gibi...Dünyaya gözlerimi açtığım yatağın yanında şeytan beniim arkadaşım olarak beklemekteydi ve o günden beri de benimle beraber."Dr.H.H. Holmes'ün itirafından.

Kısa Korku Hikayeleri (Kitap Oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin