Torture.avi

116K 2.8K 1.1K
                                    

 ►Merhaba.Hikayeyi bu sefer erken paylaşıyorum çünkü yarın LYS sınavım var.Cumartesi ve pazar sınavım olduğu için çok çok büyük bir ihtimalle yeni hikaye gelmeyecek.Neyse dualarınızı eksik etmeyin olur mu seviyorum hepinizi  :) Keyifli okumalar...

Şimdi bunları kilitli dolabımın içinden yazıyorum.Bu karanlıkta dolapta haykırıyorum.Okuduğum mesajda böyle yazıyordu : "Yakınındakileri korumak imkansız.Sevdiklerinden uzak dur.Bunları kimseye söyleme ve ölümü kucakla." Ben onun internet hayaletlerinden olduğunu düşünüyorum.

Benim hikayem (ve yakında senin hikayen olacak!) sabah erken saatlerde başladı.Sabah posta kutuma faturalar gelmiş mi diye kontrol ederken içinde bir flash disk vardı.Yüksek sesle "Nedir bu? diye merak ettim.Onu aldım ve eşime soracakken işe gitme saatimin çoktan geçtiğini fark ettim.Flash diski masanın üzerine koydum ve kapıdan dışarı fırladım.

İşteyken aklım hep flash diskteydi.Belki de bir şakaydı ya da bir pazarlama şirketinin yaptığı kampanya videosuydu.

Eve geldiğimde yerde kanlar içinde eşimin ölü cesedini gördüm.Eşim bilgisayar ekranının önünde ölmüştü.Ekrana baktığımda bomboştu.O anlık yaşadığım kriz ile bilgisayar kasasına tekme attım.Gözlerimde ki yaşlarla birlikte gelen flash disk'in bilgisayarda takılı olduğunu gördüm."D:TaşınabilirDisk" adlı bir klasörde "Torture.avi adlı bir dosya vardı.Hiç düşünmeden videoyu açtım ve video otomatik olarak çalmaya başladı.

Videoda, Bir yatakta 7 ya da 8 yaşlarında siyah beyaz bir kız vardı.20. saniyede kız aniden yatağa oturdu.Gözleri geniş,bezelye gibi yeşildi.Bir anda çığlık atmaya başladı.Hayvana benzeyen insan dışı bir varlık kıza doğru gelmeye başladı.Aniden anladım ki bu videoda yaşanan olayların olduğu sokak bana tanıdık gelmeye başladı.Tanıdık bir ev.Adam elindeki kamera ile bizim eve doğru geliyordu.Kalp atışlarım hızlandı.Biri kapıma vurdu.Buğulu camdan baktığımda siyah kapüşonlu bir adam vardı.Farkında olmadan bacaklarım beni koridordan benim yatak odama götürdü.Kilitledim ve çok sağlam bir barikat yaptım.Daha sonra dolaba girdim.

Ben ölmek üzereyim.Biliyorum.Bir şeyin benim kapımı vurduğunu duyabiliyorum.Sadece benim hikayemi size anlatmak istedim.Yakında aynı flash diskten sizde alacaksınız.Sakın bu videoyu sizde izlemeyin.Tanrım, o  bu odada.O odada.O od...

Kısa Korku Hikayeleri (Kitap Oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin