CD

418K 9.4K 2.1K
                                    

Annie adında çok iyi bir arkadaşımın şarkı söylediği bir grubu vardı. Ve kendisi bu zamana kadar tanıdığım en mükemmel ve koruyucu insandı. Grup ünlü değildi ama babasının bodrumlarında kayıt stüdyosu vardı. Gruplarıyla birlikte ilk cd'lerini orada kaydettiler. İlk cd'si bana doğum günüm için bir hediyeydi ama daha dinlememiştim.

Doğum günümden 3 gün sonra Annie 17 yaşındaki abisi tarafından tecavüze uğradı. Abisi şehiri hemen terk etti ve onu yakalayamadılar. O her zaman beni korkutmuştu ama bu konuda hiçbir şey dememiştim. Ertesi gün hastanede Annie ile birlikte otururken bana bir şey söylemek istedi ama tecavüze uğrarken abisi onun boğazını sıktığı için şuan konuşamıyordu.

Hastaneyi terk etmeden önce park alanındayken bir hemşire koşarak yanıma geldi. Annie'nin öldüğünü (öldüğünde sadece 13 yaşındaydı.) ve ölmeden önce bir not yazdığını söyleyerek notu bana verdi. Çok üzgün olduğum için Annie'nin notuna ve cd'sine bakmamaya karar verdim.

Bir gece evde yalnızken onu düşünüyordum bu yüzden cd'yi dinlemeye karar verdim. CD de bir arkadaşı tecavüze uğradığında yazmış olduğu "Acı Hatıra" adlı şarkı vardı. Nakarat kısmı "O seni bulmaya çalışıyor, o yukarı katta" diye gidiyordu. Aniden cd takıldı ve "O yukarı katta , oyukarı katta, o yukarı katta, o yukarı katta" diye çalmaya devam etti. Bunu biraz garip buldum çünkü  cd'yi daha önce hiç dinlememiştim ve yüzünde hiç çizik yoktu bu yüzden cd'yi çıkarıp yeniden taktım ve şarkıyı yeniden başlattım. Nakarat kısmına geldiğinde c dyine takıldı ve o sözler tekrar etmeye başladı. CD'yi tam izleyip yeniden denedim. Aynı şey yine oldu.Korkmaya başlamıştım. Bu yüzden odamın kapısını kitleyip sessizliği dinledim. Bir çift bot sesinin koridorda yürüdüğünü duyabiliyordum. Anahtar deliğinden baktım ve birinin yürüdüğünü gördüm. Hemen polisi aradım ve polis gelebilecekleri en hızlı şekilde buraya geldiler.

17 yaşındaki abiyi banyoda saklanmış şekilde buldular. Onu sorguladıklarında orada beni beklediğini söyledi. Ertesi gün cd'nin yanındaki notu gördüm ve içini açıp okudum. "Abim bana tecavüz ettiğinde bir sonraki kişinin sen olduğunu söyledi. Kendime bunun olmasına ne olursa olsun izin vermeyeceğime söz verdim,Sevgiiler Annie." Sanırım o sözünü tuttu.

Kısa Korku Hikayeleri (Kitap Oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin