Deri

180K 4.7K 1K
                                    

Not:Hikaye bana ait değil çevirdim bilginize.Hikaye kısa bunun için yorumlar gelicek biliyorum ama elimde değil.

Birde korku kategorisinde 1.yiz artık. :) Sizlerin oyları ve yorumları sayesinde.Teşekkür ediyoruz hepinize :)

Normal bir insan gibi bir sabah uyandım.Ama bir şey son derece tuhaftı.Odam karanlık görünüyordu ve bir şey tarafından ismimi işittim."Paul."Omzumu silktim ve kapıdan çıkarak devam ettim.

"Anne ? Baba?" Bu garip durumdan dolayı onlara seslendim.Yanıt yok.Odada birilerini bulmak için onların odasına yürüdüm.Fısıltılar aniden değişti.Onlar "Dolabın içinde Paul" dedi ve ben titredim.Dolabın kapağını açtım.İki canavar ailemin derilerini giymiş bir şekilde bana hep bir ağızdan kaçık bir şekilde bana bunu söylediler."Günaydın sevgilim."

Koşabildiğim kadar hızlı koşarak ve çığlık atarak aşağı indim.Aşağıda erkek kardeşim vardı ve hareket etmiyordu.Felç geçirmiş gibiydi.Annemin derisini giymiş biri beni yakaladı.Çığlık attım ve sonra ben aniden kardeşimin odasında uyandım.Tuhaf...Ben alt katta kahkaha sesleri ve kahvaltı kokuları duyuyordum.Sonuç olarak rahatladım ve alt kata indim.

" Günaydın." Sesim korkunç çıkmıştı.Herkes dehşet içinde döndü ve bağırmaya başladı.Ellerim ve vücuduma baktığımda korkunç bir şey fark ettim.Ben kardeşimin derisini giymiştim.

Kısa Korku Hikayeleri (Kitap Oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin