Daha Önce Hiç Gördün mü ?

47K 1.1K 548
                                    

►Merhabaaa :) Hikaye bana göre oldukça ilginç, bir de gerçeklik payı olduğunu öğrenince paylaşmak istedim. Fotoğrafı medyada bulabilirsiniz, fazla bakmayın rüyanıza girmesin. :D Hikayenin sonunda kısa bilgi, hikaye gibi bir şey daha var, bu hikayeyle bağımsız tabii. Umarım beğenirsiniz. Keyifli okumalar!

2006 yılının Ocak ayında New York'ta tanınmış bir psikiyatrist, hastasının defalarca rüyasında gördüğü bir adamın yüzünü çizer. Bu adam birden fazla fırsatta hasta kadına hayatı hakkında tavsiyeler verirmiş. Ama kadın bu adamı daha önce hiç tanımadığına yemin ediyor.

Bu portreyi  psikatristin'in masasında bir gün başka bir hasta daha görür,  tanır ve sık sık rüyalarını ziyaret ettiğini söyler. Ayrıca o da hayatında hiç görmediğini iddia ediyor.

Psikiyatrist tekrarlayan bu olaylardan sonra bazı meslektaşlarına portreyi göndermeye karar verir ve birkaç ay içinde bu sayı dörde çıkar. Onu tüm hastalar "Bu Adam" diye tanımlıyor.

Ocak 2006'dan bugüne kadar en az 2000 kişi bu adamı gördüğünü iddia ediyor, ayrıca dünyadaki pek çok şehirde; Los Angeles, Berlin, Sao Paulo, Tehran, Beijing, Rome, Barcelona, Stockholm, Paris, Yeni Delhi, Moskova...

Şu anda bu adamı görenler arasında hiçbir ilişki veya ortak bir özellik yok. Dahası, rüyalarda görülen bu adam hiçbir yerde yaşamıyor, ya da kimseye andırmıyor.

MEDYADA ADAMIN FOTOĞRAFI VAR!

►100,000

Bir sabah evde tek başına uyanabilirsin. Bu normal gözükebilir, ancak bu sabah farklı olacak. Etrafınızdaki şeyler aynı gibi görünüyor olsa da, her şeyin daha sessiz olduğunu fark edeceksiniz. Eğer dışarı çıkarsanız bir şeylersin eksikliğini hissedeceksiniz, kuşlar, böcekler, insanlar... Gezerken başka birisiyle karşılaşmayacaksınız. Tüm dünya yine aynı, ama sizin dışınızda bomboş.

Şu anda ABD'de 100,000'den fazla kayıp var. Cinayet, adam kaçırma gibi normal durumların dışında, ortadan kaybolmasının açıklanamadığı ve hiçbir izin olmadığı kişilerde yer almaktadır.

Kısa Korku Hikayeleri (Kitap Oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin