Karanlığın Sesi

78.8K 1.2K 226
                                    

►Hikayeyi "@BuketBsra" yazdı.Kendisinin "Karanlığın Sesi" adlı kitabında yayınladığı ilk bölüm oluyor bu.Kısa Korku Hikayelerinde yer almasını istediği için burada da paylaşıyorum.Eğer devamını merak edenler olursa takipte kalsın.Dış bağlantıya hikayeyinin linkini bırakıyorum. :)

Çığlıklar...Bir türlü susmadığını düşünüyordu.Bu seslerin kime ait olduğunu ya da nereden geldiğini bilmiyordu.Bilemezdi...

Onlar kafasının içindeydi.Başının döndüğünü, kontrolün ondan alındığını hissediyordu.

Gecenin karanlığında gözlerini açtı.Perdesi sonuna kadar açıktı ama içeride en ufak bir ışık huzmesi bile yoktu.

Korkuyordu...Sakinleşmeye çalıştı.Hiç bir şey göremiyordu.Görmek de istemiyordu.Derin bir nefes aldı.Yere oturdu ve alnını duvara dayadı.

Uzun süredir beyninin içindeki çığlıkları susturmaya çalışıyordu.Etraf o kadar karanlıktı ki, elini göz hizasında kaldırdığında yine karanlıktan başka bir şey görmüyordu.

Gecenin karanlığında hala yerde oturmuş,başını duvara yaslamış bir şekilde dururken, bir daha eskisi gibi olamayacağını hissetti.Bu halinden hiç bir zaman kurtulamayacağını...

Ama yine de karanlığın sessizliğinin sesini sevmişti.Sessizliğin sesini duyabiliyordu fakat hala bir şeylerin yanlış olduğunu, bir türlü parçaların yerli yerinde olmadığını hissediyordu.

En sonunda gün doğarken, içeriye süzülen ışık huzmeleriyle yine eskisi gibi olduğunu hissetti.Bir anda tüm gece boyunca hissettiklerini unutur gibi oldu..

 Fakat gözlerini açtığında karşısında duran bir çift gözü görmezden gelmesi mümkün değildi...

Kısa Korku Hikayeleri (Kitap Oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin