Carmen'in İntikamı

67.3K 1.5K 451
                                    

►Merhabaa.Hikaye çok korkunç değil ama benim de fazla vaktim olmadığı için hemen çevirdim ve paylaştım.10-15 gün hiç hikaye gelemeyecek malesef, tatilde olacağım.Ama mesaj kutum ve duvarıma cevap vereceğim.Eğer ki bana bu süre içinde hikayeler gönderirseniz ve gerçekten hoşuma giderse paylaşırım ancak.Çünkü çevirmeye vaktim olmayacak.Yanda ki video'yu izleyebilirsiniz.Keyifli okumalar. :)

 Carmen, 17 yaşındayken babası işten çıkarılmıştı ve başka bir şehre taşınmaları gerekiyordu.Bu çok büyük sıkıntılara yol açmıştu. Hiç bilmedikleri yeni bir şehre yerleşmişlerdi.Eski arkadaşlarını, sevdiği okulunu geride bırakmak zorunda kaldı ve onu çok üzdü. Yeni okuluna bir süre alışamadı.Bir sınıftan diğerine tek başına gidip derslerini dinleyip eve dönüyordu.

Bir süre sonra kendisine bir arkadaş grubu buldu ve bu grup Carmen de dahil 6 kızdan oluşuyordu.Genç kız bunun için mutlu olsa da mutluluğu fazla sürmedi.Çünkü arkadaş olduklarını düşündüğü kızlar, Carmen’in arkasından konuşup, okulda onun hakkında yalan iftiralar atıp kötülemeye çalışıyordu. Carmen çok geçmeden bu duumu öğrendi.Kötü şakalarına ve kötü niyetli oyunlarına maruz bıraktılar.Bardağı taşıran son damla ise montunun cebine hayvan pisliği doldurmaktı.

Bir gün öğretmenleri yangın tatbikatı yapılacağını söyledi ve zil çalınca topluca okulu boşaltmalarını istedi. Carmen’in arkadaşları bunu da bir fırsata çevirdi ve Carmen’i bu sefer tüm okulun gözü önünde rezil etmeyi planladılar.

Zil çaldığında herkes dışarı çıktı. Bu 6 kişilik kız arkadaş grubu da koşmaya başladılar. Yerde açık duran kanalizasyon kapağının yanından geçerken içlerinden biri dirsek darbesiyle Carmen’i lağıma itti. Herkes tatbikatı bırakıp lağıma düşen ve üstü tamamen pislik olan Carmen’e gülmeye başladı. Sınıf öğretmenleri ne olduğunu anlamak için  aşağı baktığındaı Carmen, kuyuya baş aşağı düşmüştü ve boynu kırılmıştı. Yüzünün her tarafı kan içindeydi ve daha da kötüsü hiç kıpırdamıyordu.Öğretmenleri hiçbir şey yapamıyordu. Olay yerine gelen polis, Carmen’in bütün sınıf arkadaşlarını sorguladı.Tabi ki 5 arkadaşı sorgu sırasında kaza olduğunu söylediler.Tabi ki yalandı.Ve daha sonra konu kapandı.

Aylar sonra, Carmen’in sınıf arkadaşlarının hepsine birden göndereni bilinmeyen bir mail geldi. Mailin başlığında “onu ittiler” yazıyordu ve bu olayın bir kaza olmadığını, bazı arkadaşlarının onu kanalizasyon çukuruna ittiğini, bunu yapanların ortaya çıkıp cezalarını çekmeleri gerektiği anlatılıyordu. Birçoğu bunun şaka olduğunu söyleyerek inanmadı.

Efsaneye göre mailde yazanlara inanmayan ve küçümseyen herkes Carmen’in hayaleti tarafından öldürüldü. Hem de kendisi nasıl öldüyse, hikayesine inanmayan insanları da o şekilde öldürdü. Yani kanalizasyona atarak boyunlarını kırdı ve yüzlerini kan içinde kalana kadar parçaladı. İnsanlar hala Carmen’in hayaletinin öfkeli olduğuna ve intikamını almaya devam ettiğine inanıyor.

 Bu yüzden her kimsen dikkatli olmalısın.

Kısa Korku Hikayeleri (Kitap Oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin