El İzleri

45.1K 1.1K 349
                                    

Bir gün, bir çift dışarı çıktı ve biraz kafa dinlemek için dağ evine doğru arabayı sürdüler. Birkaç saat sonra güneş batmaya başladığında eve çok yaklaşmışlardı. Ama nasıl olduysa bir anda yanlış yola giriş yaptılar, bu yol onlara hiç tanıdık gelmemişti. Sonra önlerine dar bir tünel çıktı ve oradan çıkana kadar burasının en ürkütücü yer olduğunu düşündüler.

Yavaş yavaş tünelden çıkarken bir ses duydular.

Güm!

Karanlık arabada bu kısa süre içinde bir şey arka cama vurmuştu. Şaşkın kadın ne olduğunu görmek için arkasını döndü ama hiçbir şey göremedi. Hatta arkalarında başka araba bile yoktu. Kelimenin tam anlamıyla tünelde yapayalnızlardı.

Adam tünelden bir an önce çıkabilmek için daha hızlı sürmeye başladı.

Güm! Güm!

Güm! Güm! Güm!

Sesler sanki arabanın her tarafındaydı. Adam gaz pedalına daha sert bastı. İkisi de bir an önce buradan çıkmak istiyordu. Fakat tünel sanki sonsuza kadar sürecek gibiydi. Kısa bir süre sonra yol kenarında küçük bir benzin istasyonu gördüklerinde durdular.

İkisi de arabadan indi ve parlak ışığın altında dururlarken rahatladılar. Arabaya geri döneceklerken kadın bütün pencerelerde ki el izlerini fark etti. Tüm boyutlarda ve pencerelerin her tarafında... Benzin istasyonu işçisinden onları temizlemelerini istediler.

Çift arabanın temizlenmesini beklerken işçide arabayı siliyor ve yıkıyordu, tüylerini diken diken eden bir şeyler hissetti. Ama yinede devam etti. Tüm camlar bittiğinde çifti çağırdı ve arabanın kapısını hafifçe açtı.

"Özür dilerim, fakat bu el izleri içeride."

►Dün grup için gelen bazı mesajlara cevap veremedim kusura bakmayın. Çünkü grup fazlasıyla doldu. İyi akşamlar. :)

Kısa Korku Hikayeleri (Kitap Oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin