Chatroom 98

74K 1.5K 680
                                    

Merhaba...Ben Kuzey Londra'daki St Anne Hastanesinde yatan bir hastayım.Dr Martin kendi dizüstü bilgisayarını kullanmak için bana izin verdi.Nasıl açıklayabilirim veya bana ne oldu bilmiyorum.

Adım David Argento , 16 yaşındayım.Ve...görünüşe göre bir tür ruhsal hastalığa yakalandım.Çok büyük baş ağrılarım var.Bu baş ağrısı kalıcı görünüyor ama ne pahasına olursa olsun bunları kaleme almam gerek.Umurumda değil.Her neyse, merak ediyorsanız işte benim hikayem :

Geçen gece eski kitaplarımı çatıdan almak için yukarı çıktım.Bir kaç ay önce buraya bıraktığım kitapları tozlar içinde buldum.Bunlara son kez bakacaktım, hepsi iğrenç görünüyor.Ve kısa süre içinde kıyafetlerimi değiştirecektim.

Ama sonra bir şey gözüme çarptı.Bunu nasıl fark etmedim emin değilim, kitapların üzerinde kırmızı CD-ROM buluyordu.Üzerinde hiçbir kelime yazmıyordu.Sonra aklıma eski ev sahiplerinin bırakmış olabileceği bir oyun diye düşündüm.Aslında bilgisayarıma takıp oynamak için heyecanlıydım.

CD'yi bilgisayarıma taktım ve "CHATROOM 98" sözleri yazıyordu.Sonra ekran kısa bir süre için siyah oldu ve parladı."CHATROOM 98'e HOŞ GELDİNİZ." kelimeleri ekranın üst kısmında ortaya çıktı.CHATROOM 98 ? Bu sayının önemi neydi ? Daha sonra beyaz bir metin kutusu ortaya çıktı.Ben ne yazacağımı bilmiyordum bu yüzden rastgele "Merhaba." yazdım.

Hiçbir yanıt beklemiyordum ama sonra Darwyn CLARKE adında bir kişi "İyi günler." diye yanıtladı.

Garip olduğunu düşündüm.6 senedir bu evde olamama rağmen o kırmızı kutuyla hiç karşılaşmadım.Evin önceki sahiplerinin olmalı diye düşündüm.

"Havalar güzel gidiyor." diye yanıtladım.Daha üç saniye geçmeden bir cevap daha geldi. "Hayır, oldukça kötü görünüyor." cevabını verdi.Şaşırdım.Hava az önce iyiydi ama pencereden bakınca hiçte öyle olmadığını fark ettim.

"En sevdiğiniz filmler nelerdir ?" yazdım. "Ben film izlemeyi sevmem, tiyatroyu tercih ederim." diye cevapladı.Ne ? Tiyatro ? Bu adam kaç yaşında böyle ?

"Kaç yaşındasınız? " diye sordum.

"Kendimden bahsedeyim.1867 yılında doğdum, ve benden nefret eden iki kız kardeş ile birlikte büyüdüm."  Yazdığı şey ile neredeyse gülme krizine girecektim.İki kız kardeşi ondan nefret ediyormuş, ne kadar üzüldüm.

Cevapları gitgide rahatsız edici olmaya başladı.Bu büyük bir şaka olmalıydı.Tek kardeş olduğumu bile biliyordu.

"Sana bir hikaye anlatayım.Evinizin eski sahiplerine ne olduğunu biliyor musun ?" diye sordu.

Cevap yazamıyordum, aptal gibi ekrana bakıyordum.Ve yine bir şey yazdı.

"Benim iki kız kardeşimi hep küçümsediler."

Bu kabusu sona erdirmek için sağ üst köşedeki düğmeye tıkladım.Şimdi rahatladım.Sadece beş dakika konuşmamıza rağmen iki saat gibi sürmüştü.Bilgisayarı kapatmaya çalıştım ama olmadı.Tepkisiz kaldı.Daha da kötüsü sohbet odası tekrar açıldı ve yeni bir mesaj aldım.

"Henüz her şeyi duymadın." yazdı.

Aklımı kaybedecektim, klavyeyi kullanamıyorum."Bilgisayarım mı lanetlendi ? " Bu cidden komik değil !

Son olarak yine cevap yazdı.Kendi kalp atışımı duyabiliyordum, her geçen harfi okurken yüzümdeki ter daha da yoğunlaşıyordu.

Son mesajı " Arkana bak." oldu.

Çevremdeki her şey yavaşlıyordu sanki, hiçbir şey hissedemiyordum.Gerçekten endişeliyim.Gözlerimi kapadım ve dişlerimi sıktım.Sonra ani bir şekilde arkamı döndüm.Hiçbir şey.Kesinlikle kimse yoktu.Kendime resmen kahkaha attım.

Ekrana tekrar döndüğümde yansımasının soluk yüzüyle karşılaşmam bir oldu.Saçları sarı ve yirmili yaşlardaydı.Yüz ifadesi korkunç, gözleri koyu kırmızıydı.Bundan sonra şiddetli bir çığlık attım ve 4 saat boyunca baygın kaldım.

Şu an bu hikayeyi gece saat 4:30 'da yatakta yazıyorum, çığlık sesini hala duyuyorum.Bunları yazarken bile tekrar yüzü gözlerimin önüne geliyor, beni korkutuyor.Olaydan beri hiç uyumadım, gözlerimdeki koyu mor halkalar büyüdü.Uyumaya çalıştım ama uykumda bile o yüzü görüyorum.

Şimdi bu hikayeyi yazdım ve bitiriyorum.Herkesin dikkatli olmasını istiyorum.Eğer kırmızı bir CD-ROM görürseniz onu almayın.Açmayın.Ben şimdi üçüncü kattan atlamak için gidiyorum.Artık dayanamıyorum, korkuyorum.Şimdi ölmek istiyorum !

Darwyn CLARKE ! Ona çok dikkat edin.

 Eğer sizi bulursa aklınızı kaybedebilirsiniz !

Kısa Korku Hikayeleri (Kitap Oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin