Mesaj

68.7K 1.4K 1.3K
                                    

►Merhaba :) İki hikayeyi de bu bölümde paylaşmak istedim kısa oldukları için.Yan tarafta ki videoyu da izlemek isterseniz diye oraya bırakıyorum.Keyifli okumalar.. :)

Merhaba.

Bu kadar zamandan sonra senin adını hala bilmiyorum, ne komik ama.Neyse önemli değil.Evet, şu anda kafan karıştı biliyorum, sana söylediklerimden sonra nasıl bir tepki vereceksin bilmiyorum.Bir kaç yıldır senin hep yanındayım.Uyurken seni izledim, arkadaşların ile konuşurken seni izledim veya bir öğle yemeğindeyken...Senden her zaman gizlenmek zorunda kaldım.Arkanda birini hissettiğin zamanları hatırlıyor musun ? Sen etrafında dönüyordun, ama hiç kimse yoktu.

Aslında çoğu kez karşına çıkmak istedim ama görüntümden ve sesimden korkacağını düşündüm.Bunun yerine daha iyi bir fikrim var.

 Bir web sitesinde sana söylediklerimi yazdım.Şimdi okuduğuna göre beni görmek için hazır olduğunu düşünüyorum.Sana bu gece yüzümü göstereceğim.

~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~..~

Bunu okumadan önce ışıklar kapalıysa açın.Çünkü onlar ışıkta gizlenir.Onlara parçalayıcılar diyoruz.Onlar herhangi bir temasta parçalar.İnsan görünümlü olduklarına aldanmayın.Onlar sadece insan gibi görünüyor, ama daha sonra gözleri büyüyor ve sivri tırnakları ortaya çıkıyor.Onlar parçalamaya yüzünüz ile başlayacak.Sonra boyun...Ve bundan sonra sen öldün.Ben bunları biliyorum çünkü ailem o kadar şanslı değildi.Onları kurtarmak için bir yol aradım ama çok geçti.Elimde tek kalan onların fotoğrafları.

Eğer pencerenizde sesler duyuyorsanız hiç geç kalmadan size de bir fotoğraf almanızı tavsiye ederim.Acele edin.Tahmin ediyorum ki şimdi böyle diyorsunuz : "Ne olacak ? Ailem yaşıyor, iyi! "

 Emin misiniz ? Siz en son ne zaman onları kontrol ettiniz ?

Kısa Korku Hikayeleri (Kitap Oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin