Fotoğraf Yığını

112K 2.4K 354
                                    

►Hikayeyi çevirdim.

Bir genç kız okuldan eve dönerken yerde küçük bir fotoğraf yığını bulur.Düzgünce lastik bir bant ile sarılmış yirmi fotoğraf.Onları aldı ve yürürken göz gezdirmeye başladı.

İlk fotoğrafta yeterince uzakta olan siyah arka planda hayalet gibi beyaz bir adam duruyordu.Kız fotoğraf yığınının bir arkasındaki resmi eline aldı ve baktı.Fotoğrafta gördüğü şey  biraz daha yakın duran aynı adam oldu.

Kız hızla birkaç fotoğrafa daha baktı.Her biri diğer resme göre daha yakın olan ve onun özellikleri biraz daha net olan adam vardı.

Kız evine giden son köşeye döner ve fotoğraf yığınına baktığında adamın ona bakıyor gibi olduğunu fark eder.Bu onu korkutuyordu ama teker teker bakmaya devam ediyordu.

On dokuzuncu resme geldiğinde resim adamın tüm yüzünü kaplıyordu.Kızın gördüğü bu şey en korkunç olanıydı.Yürüyüşünü sürdürdü ve o son fotoğrafa baktı.

Bu sefer bir görüntü yerine iki kelime vardı."YETERİNCE YAKIN..."

Evlerinin dışında korkunç bir çığlık işitir ve kız kardeşinin kapıya doğru koştuğunu görür.Kapısının önünde gördüğü şey elindeki fotoğrafların aynısından yerde de vardır.Kapı açılır ve kız kardeşinin son derece solgun bedeninin arkasında fotoğraf yığınının da gördüğü hayalet adamın aynısı orada duruyordur.

 

Kısa Korku Hikayeleri (Kitap Oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin