Slender Man

147K 2K 971
                                    

►Merhaba :) Şimdi uzun zamandır Slenderman isteniyordu ama güzel bir hikaye bulamamıştım.Bir de biliyorsunuz bilgisayarım bozulmuştu ama düzeldi bende boş boş durmadım tabi ki hikaye yazdım.İlk kısımdaki açıklamayı bilmeyenler için araştırdım.Daha sonra benim yazdığım hikaye başlıyor.Ne kadar iyi oldu bilmiyorum ama umarım beğenilir.Multimedia'ya ve sağda gördüğünüz videoya kesin bakın ! Sonuna kadar izlerseniz beğenirsiniz diye düşündüm. :)

Eski Alman yazıtlarında, eski Mısırlılar'ın duvar resimlerinde ve bu tarz eski çağ yapıtlarında sözü geçen, küçük yaştaki çocukları kaçırıp kendi yaşamını uzatan bir yaratıktır.
Bu yaratığa inanan, inanmayan veya kararsız bir çok kişi vardır. İster inanın ister inanmayın ama geçmişteki olayların bir kısmının gerçek olduğu kesin.

Günümüz teknoloji çağında Slender Man ile ilgili bir sürü dedikodu ve döküman dolaşmakta. Bazıları Slender Man'ın oyun forumlarında yeni bir korku imajı yaratmak için oluşturulduğunu söylüyor.
Neyse, gelelim Slender Man'ın bu işi nasıl yaptığına. Bu bilgilerin nereden geldiği tam belli olmadığı için doğruluk payı da belli değil. Fakat ortak bir düşünce.
Slender Man, kurbanlarının psikolojisini bozmaya yönelik bir saldırı yapıyor. Onları uzaktan izleyerek korkutuyor. Kurbanı nereye giderse gitsin onu takip ediyor. Bazen hedefine yakın temasta bulunuyor ve bunun sonucunda etraftaki elektronik aletler bozuluyor.

Bir anda yatağımdan sıçradığımda gece lambamın söndüğünü fark ettim.Beni uyandıran bu ani karanlık korkutmuştu.Telefonumun ışığını prize tuttuğumda lambanın fişi hala takılıydı.Hiçbir şey yokken bozulması biraz tuhafta olsa uyamaya devam ettim.

Bu sefer beni uykumdan uyandıran karanlık değil penceremde duyduğum tıkırdama sesiydi.Sanki bir kaç kişi aynı anda pencereme vurmuştu.Karanlıkta kalmamın üstüne bir de tuhaf sesler duymam uyumamı engelliyordu.

Bu gidişle sabahlayacağım için kalkıp ışığı açmaya karar verdim.Yataktan çıktığımda pencerede dikkatimi çeken bir not gördüm.Kağıdın üzerinde "Yardım et !" yazıyordu.Gözlerimi nottan çekip dışarıya baktım ve sokak lambalarının aydınlattığı orman yolunda benim yaşlarımda bir kız gördüm.Baktığımı fark edince hemen arkasını döndü ve koşmaya başladı.Gözlerim orada takılı kalırken bir yandan da bu notun nasıl pencereme geldiğini düşünüyordum.Dördüncü katta oturuyorduk ve kafamdaki soruların cevabını bulamadan yerine bir diğerleri ekleniyordu.Bu not nasıl buraya gelmişti ? Benden yardım isteyen kimdi ? Orman yolunda gördüğüm kız gerçek miydi yoksa halüsinasyon mu görmüştüm ?

Belki de yardıma ihtiyacı olan az önce gördüğüm kızdır.Daha öncelerde de birçok kez arkadaşlarım ile birlikte orman yolunda kamplar yapıp eğlenmiştik.Hiç tereddüt etmeden not ile birlikte kapıdan çıktım.Orman yolunun başında yani az önceki kızın durduğu yerdeydim.Çakıllı yolda yürümeye devam ettiğimde ağaçta aynı bu nota benzer bir kağıt gördüm.Yakınlaşıp okuduğumda "Sakın koşma." yazıyordu.Bu notların ne anlama geldiğini bilmiyorum ama önceden her şey planlaşmış gibiydi.

Yola devam etmekten vazgeçeceğim sırada aynı kızı biraz uzakta tekrar gördüm.Arkası dönüktü ve ağır adımlarla arada düşerek yürüyordu.Bitkin olduğunu  uzaktan da olsa görebiliyordum.Önceden de bu ormana geldiğim için az çok yolları biliyordum.Cesaretimi topladım ve kızı takip etmeye devam ettim.

Yolda yavaş yavaş yürürken kızın aniden durması ile bende olduğum yerde kaldım.Bir kaç saniye geçti ama hala kıpırdamıyor.Ne kadar uzaklaştığıma bakmak için arkamı döndüğüm sırada tam yanımda duran ağaçta bir not daha vardı.Aldım ve okudum."Gözünü benden bir saniye bile ayırma ve takip et." yazıyordu.Başımı kaldırıp kıza baktığımda tekrar yürümeye başladı.Gözden kaybetmemek için daha uzun adımlar atarak devam ettim.Korkuyordum ama buna engel olamıyordum sanki.

İyice ormanın içine geldiğimizde kıza artık daha yakındım.Gözlerimi bir an bile olsun ayırmıyordum.Sonra kız ağacın arkasına geçti ve bir daha göremedim.Daha hızlı adımlarla ağaca ulaştığımda hiç kimse yoktu.Onun yerine ağaçta asılı olan bir not daha vardı."Sakın arkana bakma." yazıyordu.Korku ile arkamı döndüğümde gördüğüm şeyin kabus olmasını dilerdim.Kıpırdamayı bırakın konuşamıyordum bile.İlk dikkatimi çeken boyuydu.Çok fazla uzun ve inceydi.Takım elbise giymiş ve birden fazla kolu vardı.Gerçek olduğuna inanmadığım Slender man şimdi burada karşımdaydı.Dikkatli olun !

                                                                                      

Kısa Korku Hikayeleri (Kitap Oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin