Yalvarırım Bunu Okuma

292K 5K 8K
                                    

Bana güvenmelisin. Sana verebileceğim sadece bir tavsiyem var ve sen onu sorgusuz bir şekilde uygulamalısın: Bunu okumayı şu an bırakmalısın ve direk son paragrafa gitmelisin.

Daha fazla paragraf okuma ve dediğimi şimdi yap. Lütfen... Bana güvenmelisin.

Bundan sonra olacaklar tamamen senin suçun. Başarısız oldun ve şimdi tehlikedesin. Bunu ben yazmadım.

Bunu bana yazdırdılar. Parmaklarım klavyede, sadece bu, ve senin gözlerin bu sözcüklerde. Ne yaparsan yap, gözlerini bu sözcüklerden ayırma. Ben sana aksini söyleyene kadar devam et. Ve aksini söylediğimde ise dediğimi hemen yap. Sana söylediğim gibi okumazsan öleceksin...

Beni dikkatlice dinle. İlk olarak, bir sonraki paragrafı okumadan atlamalısın. Ne yaparsan yap ama sakın okuma. Sevdiklerinin adına bana söz ver. Bu, daha önce bana güvenmemeni telafi edebilecek tek şans. Paragrafı geç. Şimdi.

Yasak Paragraf: Yapmak zorundaydın öyle değil mi? Onlar da yapacağını biliyorlardı. Şimdi yapacağın hiçbir şey fark yaratmayacak. Eğer sevdiğin insanlar varsa onları ara. Öleceğini bilen insanlar sevdiklerine ne söylerse sen de onu söyle. Şu andan itibaren sadece uyanık kaldığın süre boyunca hayatta kalabileceksin. Uykuya daldığın an son uykuya dalışın olacak. Seni izliyorlar. Düşüncelerini dinliyorlar. Seni bekleyeceler ve uykuya daldığın anda senin için gelecekler. Bana güvenmeliydin.

Eğer üstteki paragrafı okumadan geçtiysen aferin. Ama tehlike sona ermedi. İkinci kez soruşumda bana güvendiğin için şu an yaşamak için bir şansın var. Seni izliyorlar. Düşüncelerini dinliyorlar. Hata yapmanı bekliyorlar. Yaptığında senin için gelecekler. Hayatta kalmak için sevdiğin bir kişinin bir damla kanını almalısın. Hepsi bu. Ve onu dilinin üzerine yerleştirmelisin. İstedikleri bu. İhtiyaçları olan bu. Şu an senin içindeler ve seni bekliyorlar. Uykuya dalmadan önce sevdiğin kişinin kanını alıp dediğimi yapmazsan bir daha asla uyanamayacaksın.

Tavsiyemi dinle ve asla geri dönüp yasak paragrafı okuma. Bana güven.

Eğer ilk paragrafta tavsiyemi dinleyip yaptıysan aferin. Okumayı şimdi bırakabilirsin. Ama asla merakına yenik düşüp, geridönüp geçtiğin paragrafları okuma. Bana güvenmelisin ve bana şans dile. Çok yorgunum. Hayal edemeyeceğin kadar yorgun...

Kısa Korku Hikayeleri (Kitap Oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin