Statik

38.2K 1K 487
                                    

►Medyada kısa film var. İyi okumalar. :)

Eğer televizyon izlerken sinyal kesilip durgunlaşırsa anında televizyonu kapatın. Eğer yeterince uzun süre o görüntüyü izlerseniz, aniden duracaktır. Odadaki bütün ses sonra erecek; hatta televizyondaki beyaz görüntüden çıkan gürültü bile. Bu durumda ekrana bakmaman gerekir.

Muhtemelen dikkatini toplayamayacaksın, o anda vücudun kısmen donacak. Sen  ve zaman tamamen duracak. Siyah ve beyaz noktalar yavaşça canlanacak, ve usulca ekrandan sızacak. Bildiğin gibi sabit değil, çok daha ürkütücü bir şekilde. Her şey normale döndüğünde, yani televizyon eski haline geldiğinde vücudunun kontrolünü yeniden kazanacaksın. Bu televizyonu bir daha asla izlememen gerekir. Fişten çektiğinde bile ekrandan aynı siyah beyaz noktalar devam edecek. Eğer hala izlemek isterseniz bu kez felaketle sonuçlanacaktır.

Sonra ne olduğu tam olarak bilinmiyor, çünkü bu talihsiz olayı yaşayanlar ortadan kayboldu. Söylenenlere göre izlemeye devam ederseniz siyah beyaz lekeler tekrar hareket etmeye başlayacak, ama bunu yapmamalısın.  Gözlerini sürekli oraya dikersen ömrünün geri kalanını o şekilde geçirmek zorunda kalırsın, ve sinyal asla geri dönmez. En kısa sürede bunu öğreneceksin, çünkü televizyonda hala ses yok, ve görüntüde tanıdık bir şey fark edeceksin. Oturduğun odandasın.

 Sonra senin televizyonda göreceğin tek şey, arkandan gelen ve seni ortadan kaldırmaya çalışan bir karartı...

Kısa Korku Hikayeleri (Kitap Oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin