Karanlık

66.3K 1.3K 650
                                    

►Merhaba. :) Hikayeleri @hanburgerci gönderdi.Çoook teşekkür ediyorum. ♥ Bilmecenin cevabına en çok yaklaşan bence @-Eylem-ekink- arkadaşımız.Cevabı ise "ben zaten ölüyüm." Aslında tam olarak cevap bu değil ama dediğim gibi yaklaştı.İlk o dediği için ithafta onun.

Bilmecenin Cevabı : "Beni de böyle öldürmüştün.Hatırladın mı ?"

Bir şey daha vaaar.Bence bilmecelerden daha sık eklemeliyim gibi.Baya hareketlendi buralar, cevapların hepsini okudum. :D Buldukça daha fazla eklemeye çalışacağım.Her zaman olduğu gibi kısa film ve gif var.Keyifli okumalaaaar. :)

Biraz önce elektrikler kesildi. EVDE YALNIZIM. Elektriklerin kesilmesi benim için kabus gibidir. Ne olacağı varsa hep o zaman oluyor. Yine bir şeyler olacağı kesin.

Yan taraftan sadece dikkatlice dinlediğim zaman duyabileceğim çok boğuk çığlık sesleri geliyor. Başka şeyler düşünüp kafanı dağıtınca sesi duyamıyorsun. Babam bana sessizliğin güzel olduğunu söyler. Fakat ne kadar güzel olursa olsun benim için karanlık ve sessizlik güzel değil. Evde mum dışında başka hiç bir ışık kaynağı yok. Gidip mum yakmak istedim ama yakamadım. Çünkü mumlar mutfaktaydı ve şuan evin koridorunda yürüyüp mum almaya cesaret edemezdim. Sonunda güç bela mutfağa gitmeyi başardım. Boyumdan uzun olan büyük dolaba çok zor yetiştim ve mumu aldım. Cebimdeki çakmağı çıkardım ve yavaşça muma yaklaştırdım. Ve sonra yakmaya çalıştım.

Fakat yakamadım. Çakmağın gazı bitmemişti ve yaktığım şeyin mum olduğuna eminim. Çakmağı yaktığım sırada birinin ateşe üflediğini hissettim.

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 Annem ve babamla birlikte yaşıyorum. Evin tek çocuğuyum. Henüz bir kardeşim olmadı. Annem ve babamın gece vardiyasında çalışacak olmasından dolayı saat on bire kadar yalnız kaldım. Geç saatlere kadar evde yalnız oturmayı sevmezdim.

Televizyon izlerken evde garip bir koku yayılmaya başladı. Midem bulandı. Bu kokunun kaynağını bulamamıştım. Sigara içen birinin ağız kokusundan daha beter kokuyordu. Gerçekten rahatsız olmuştum. Koku iyice ağırlaşmaya başladı ve sonunda dayanamayıp evi kontrol etmeye başladım. İlk önce mutfağa baktım. Sonra salonu, banyoyu, odamı ve üst kattaki vasıfsız odaları kontrol ettim. Yine de bir şey bulamadım. Evde çöp kutusunun kapağı açık kalsa bundan beter kokmazdı.

Anneme ve babama durumu anlatmak istedim. Telefonla ikisini de aradım ve cevap alamadım. Daha da tuhaf bir şeyler fark ettim. Telefonlarını çaldırdığım zaman yakınlardan telefon sesi geldi. Hem de ikisinde de. Bunlar tanıdık seslerdi. Annemin ve babamın telefonu olduğunu zil sesinden anlamıştım. İkisi de telefonunu unutmuş olamazdı.

Telefonların sesinin geldiği yere doğru gittim. Bu ses odamdaki kıyafet dolabından geldi. Dolabı açığım zaman annem ve babamın kan kokulu ve yanık cesetlerini buldum.

 

Kısa Korku Hikayeleri (Kitap Oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin