"Acı Çeken Adam" tablosu

56.6K 1.2K 448
                                    

Sean Robinson'un "Acı Çeken Adam" tablosu : Ressam bu tabloyu kendi kanıyla yaptıktan sonra intihar etti. Tablodan dumanlar çıktığı ve çığlıklar duyulduğu söyleniyor.

Hikaye ►

Gün, diğer günlere göre farklı başlamıştı. Micheal işten eve geldi ve televizyon karşısına yayılarak ekranı izledi. Bir süre televizyona daldıktan sonra kendisine buzdolabından buz gibi bir bira almaya karar verdi. Yolculuk sırasında televizyondan gelen değişik sesler duymuştu.

Kontrol etmek için televizyonun arkasına gittiğinde sesin oradan değil de başka bir yerden geldiğini fark etti. Halının altından geldiğini anlayıp baktığında gizli, aşınmış bir kapı duruyordu. Dikkatli bir şekilde aşağı inmek için ilk adımını attı, merdivenlerin kırılmasından korkuyordu. Küçük adımlar attı ve yanlışlıkla kapı arkasından kapanınca karanlıkta kaldı. Tek ışık kaynağı ulaşılmaz derecede yükseklikte olan pencereydi. Ve tam pencerenin altında tanımlandıramadığı bir tablo duruyordu.

İlk bakışta son derece rahatsız edici bu portre "Acı çeken adam" tablosuydu. Micheal zorda olsa parmaklarının üzerine basarak tabloya ulaştı. Yaklaşık üç dakika sonra düşe kalka tozlu merdivenlerden çıkarak geri dönmeyi başardı. İlk yaptığı şey bu korkunç resmi yatak odasının duvarına asmak olmuştu. Gecenin ilerleyen saatlerinde "Acı çeken adam" tablosundan garip sesler duymaya başladı. Gürültünün nedenini iyice araştırdığında mutfağında bir bıçağın yere düşmesinden başka kanıt bulamadı. Rüzgarın oyunudur diye düşünerek uyumak için odasına geri döndü. Gece boyunca yüzüne süzülen sıcak bir sıvı hissetti, uyku sersemi bir şey düşünmeden sildi ve gözlerini tekrar kapadı.

Ertesi sabah kalktığında yastığında bir miktar kanın olduğunu gördü ve hızlı bir şekilde tuvalete gitti. Aynadan kendisine baktığında kulağının orta kısmının yarılmış olduğunu fark etti. Yine hiçbir şey düşünmeden yara bandı alarak kapattı. İşe gidip eve geri döndüğünde portrenin ifadesi inanılmazdı. Daha da tuhaf olanı yatak odasının duvarında "Herkes bana ihanet etti." yazıyordu. Yazıyı okumasıyla korku içinde kapıyı kilitlemek için kapıya koştu. Ne yapacağını bilemiyordu. Kilitledikten sonra kapının arkasında "ARKANA DÖN! " yazıyordu.

Yavaş yavaş etrafına döndü, acı çeken adamı bulmak için, büyük bir kan gölü içinde ona bakıyordu. Korkunç... içi boş gözler ve içi boş ağız...

 Eğer siz de yakından bakarsanız, yüzünde iki küçük göz yaşı göreceksiniz.

Kısa Korku Hikayeleri (Kitap Oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin