42/2 -Akıl ve Kalp-

19.9K 813 2.6K
                                    

"fıtri meyalen mukavemetsizdir"
*

Playlist:
Ed Sheeran - Give Me Love
Ed Sheeran - The A Team
One Republic - All the right Movies
OneRepublic -Apologize
One Republic - Counting Stars
Sam Smith - I'm Not The Only One

Lütfen Videoyu İzleyin.
______

●Kısım 2● Seyhun'un Kalbi
_________

Hızla başımı geriye çekerek esaretinden kurtuldum ve yüzüne sertçe bir tokat indirdim. Beklenmedik hareketimle sarsıldı. Bedenim bu kez hırs ve öfkeyle titriyordu. İçimdeki her şeyi birbiririne katarak beni maymuna çevirmişti. "Ne yaptığını sanıyorsun?"

Ellerimi iki yanda yumruk yaptım. Gözlerim dehşetle keskinleşirken burnumdan soludum. "Sen beni öpmeye nasıl cüret edersin?"

Titreşen ela bakışlarına karşılık ben sinir ve heyecandan titriyordum. "O iğrenç dudaklarınla-" Zil sesi konuşmamı böldüğünde, nefretim karşısında parıltılı bakışları hayal kırıklığı ile gölgelendi. "Sizin için hiç önemi yok değil mi? Sevginin, evlililiğin aldatmanın değeri yok. Bugün onu öpersin, yarın bunu ne fark eder ki?"

Hala öpücüğün etkisinden kurtulamamışken ilk defa ona öfkemi tüm zerrelerimle sergiliyorum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hala öpücüğün etkisinden kurtulamamışken ilk defa ona öfkemi tüm zerrelerimle sergiliyorum. Odaklandığım ela gözleri kırıklıklarla titreşti. Bana bakarken kendi içinde sorguya çıkmış gibiydi. Yüzündeki ifade tam bir karmaşaydı. Bendeki heyecan, şaşkınlık ve öfke, ilk kez tattığım tuhaf duyguya karışmıştı.

Zil bir kez daha çaldığında, düşüncelerle sertlik kazanan ifadesiyle elini kapı koluna uzattı. Refleksle kenara kayarak ondan uzaklaştım.

"Günaydın!" Karşımızda bir adet neşeli Nurlana vardı. Bakışları ikimiz arasında gidip geldiğinde Seyhun'a bakarken ağzı açık kaldı. "B-bən" kafası dalgınca bana çevrildi. "işə gitmək için.."

Başımla onayladıktan sonra Seyhun'un önünden geçerek hızlıca ayakkabılarımı giyindim.

"Ben sizi bıra-"

"Gerek yok, kendimiz gideriz" Kapıdan çıktığımda ona bakmamıştım. Nurlana ise hala şaşkınlıkla arkamda duran Seyhun'a bakıyordu. "Şey.. dudağın" Gözleri Seyhun'u işaret ederken parmakları kendi dudaklarını gösterdi. Aldırış etmeden asansöre yürüdüm. "Nurlana hadi"

Asansörde kalbim bin türlü şey yüzünden sakinleşemiyordu. Hislerin etkisiyle öyle hızlı çarpıyordu ki. "Siz, öpüşütünüz mü?"

Çekinerek sorduğu soru karşısında dişlerimi sıktım ve içimdeki öfkeyi sesime vurdum. "Saldırdı hayvan. Nasıl yapar ya? Daha geçen gün o kadını öpmüşken beni nasıl öpebilir? Öküz.." Sinirden çok hırpalanmışlık hissi tıkadı boğazımı. Kırgındım fazlasıyla. Nurlana çantasından çıkardığı ıslak mendili tereddütle bana uzattı. "Dudaqlarını silsen iyi edersin"

MAATTEESSÜFWhere stories live. Discover now