51/1 -Benimle Gel-

10.6K 685 724
                                    

Merhaba, nasılsınız görüşmeyeli? Ben idare ederim. Bölümün ilk partı geldi. İyi okumalar.

 İyi okumalar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

_________

Playlist:

Sertap Erener - Tesadüf Aşk
Haluk Levent - Zor Aşk

(İkisi de uyuyor, ikisini de ekliyorum. İstediğinizle dinleyin)
_________

-İSA-

Yolculuk için yiyecek koyan anneme zahmet etmemesi için seslendim.

"Gerek yok annem hiç bir şeye, acıkırsak yolda hallederiz"

"Olur mu öyle şey? Kaç saat yol gideceksiniz, mola yerlerinde bu yaptıklarımı bulamazsın. Hem Enes hepsini yolda bitirir merak etme sen"

Nefes vererek masanın üstündeki şarj aletiyle mp3 çaları aldım. Nasıl olsa dinlemeyecekti. İçeriden seslendi.

"Bu kurabiyeleri de Nisa'ya koyuyorum. Gelecek ama olsun, özlemiştir o"

"Peki" demekle yetindim.

Son birkaç eşyayı da valezime koyup fermuarı çektim. Gidiyordum burdan, kötü anılardan... beni boğan her şeyden çok uzağa. Sonunda İzmir'de düzenli çalışabileceğim bir iş bulmuştum. Buraya tekrar dönmeyi düşünmüyordum. Nasıl dönebilirdim ki? Şule'den sonra Sahra'nın da acısına katlanabilir miydim?

"Gerçekten gidiyorsun" Annem kapının eşiğine gelmiş beni bekliyordu. Yaşlar yorgun kahve gözlerinde akmayı beklerken iç çekti.

"Gidiyorum Sultanım"

Yanına gidip cefakar anama sarıldım. Yıllardır ailesini bir arada tutmak için elinden geleni yapmıştı. Babam gibi huysuz bir adamla ömrünü çürütmüş, çocuklarım için diyerek sabretmişti.

"Koca Konya'da rahat ettiremedik seni" titreyen sesiyle, geri çekildiğimde ağlıyordu. "Baban sana da rahat vermedi değil mi?"

Avuçlarımın arasına aldığım zayıf yüzünde, baş parmağımla yaşlarını sildim.

"Sizinle ilgili değil, biliyorsun annem lütfen ağlama. Ziyaretinize gelirim, hem siz de gelirsiniz. Uzak değil ki İzmir"

"Geliriz tabi" Nemli gözleriyle ince dudakları zoraki yukarı kıvrıldı.

Tekrar sıkıca boynuma sarıldığında, eğilip karşılık verdim. Annem, bu dünyada beni tüm kalbiyle saran tek kadındı. Bundan sonra da öyle olacaktı. Sitemkar bir düşünce yüreğimi yaktı çekti. 'İzin verseydin seni ömür boyu saracak biri vardı'

Başımı belli belirsiz iki yana salladım. Ona boş yere umut vermek istememiştim. Duygularımın farkına vardığımda ise çok geçti.

Kapıdan çıkarken annem bir şey hatırlamış gibi seslendi.

MAATTEESSÜFWhere stories live. Discover now