Tamam mı, Devam mı?

10.2K 424 387
                                    

Merhaba Mattycanlar. Bazı kişisel sebeplerden dolayı bölüm gecikti. Gelecek bölümler hakkında size danışmak istediğim bir şey var.

Sizce Matty de artık sona yaklaştık mı?

Beklentilerinizi az çok biliyorum ancak final için sizce ne kadar yolumuz var?

Ve bu yolda ne kadar daha engele tahammül edebilirsiniz?

...

Kafamda 20 bölüm daha var, yazarken bu 30 da olabilir. Ve baya yoğun tempolu bölümler olacak.

İkinci bir kitap fikri bana biraz uzak. Matty'i seri yapmaktansa uzun soluklu bir kitap olarak kalması taraftarıyım. Ve şimdi gittiğimiz yolun yarısı kadar bir yolumuz kalmışken, daha fazla olayda sizler neler hissedersiniz bilmek istiyorum.

Gelecek bölümler, yazmaya başladığımdan beri aklımda olan ve birbirine bağladığım kurgular. Ancak geçtiğimiz yollar da oldukça uzun ve zahmetliydi. Karakterlerimin ve okuyucularımın sabrını, isteğini, inancını analiz etmeye çalışıyorum. Aynı zamanda kendimi de yokluyorum. Bu hikayeyi yazmak gerçek manada 2 yılımı aldı, gecem gündüzüm oldu. Sizin kalbinize dokunan her şeyin, benim hayatımda nasıl tesir ettiğini anlatamam.

Beklediğiniz güzel günleri her halükarda yazmak istiyorum ama bence hayat bu kadar kısa soluklu değil, mutluluk da daima peşinden koştuğumuz bir ışık. Mavi güle erişmek bir kaç içsel sıkıntıdan çok daha meşakkatli. Hikayeler çiftlerin kavuşması ile son bulduğunda ben kendime sorarım; Ya sonra?

Peki şimdi siz söyleyin, Matty'e devam mı, tamam mı?

Devam edersek bu başlıkta mı kalalım yoksa ikinci bir soluk yeni bir kitap mı olsun?

Yorumlarınız benim için değerli. Matty i okuyup oylayan ve seven herkese teşekkür ederim. 600 e yakın okurum olduğunu biliyorum. Sizin Maatteessüf'e ve bana olan inancınız sayesinde artık ben de elle tutulur başarılara imza atabileceğime inanır oldum. Oy ve okunma sayısını umursayan bir insan olmadığımı biliyorsunuz, çok kaliteli okurlarım var. Ama fark ettim ki bu platformda iyi kötü milyonlarca hikaye arasında parlamak için desteğe ihtiyacım var.

Yakında wattys2016 açıklanacak. Adil bir seçim olursa "Çok konuşulanlar" ödülünü alacağımızı biliyorum. Siz bana bundan çok daha büyük hayaller kurdurdunuz, öyle ki karakterlerime uyarladığım oyunculara bile ulaşabileceğimi umuyorum.

Ben bu yola yalnız çıktım, insanlara bir şeyler verebilmek, anlatabilmek, yanlışı doğruyu bir nebze gösterebilmekti amacım. Yazdıkça çok eşsiz insanlar tanıdım ve sizinle yürüdük her adımda. Nisa'nın hayallerinde, hayatın gerçeklerinde, doğrularda ve hatalarda... Bu yüzden şimdi ve daima sizlerin desteğini görmeyi gerçekten isterim. Bizi yüreğine alan güzel insanlara teşekkür ederim.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
MAATTEESSÜFWhere stories live. Discover now