56 -Huzur-

13.4K 647 971
                                    


Selamun Aleyküm. Bölüm çok çok çok gecikti, umarım bizi unutmamışsınızdır! Sağlık sorunlarımdan dolayı yazamadım. Etrafımdakiler bana deli derdi, tıp dünyası da bu nadide insanları yalanlamak istememiş. Bendenize delirmek düştü.

Hala buradaysanız, kaldığımız yerden başlayalım ne dersiniz?

_______

Playlist:
Alanis Morrissette playlist
Enta Eih - Nancy Ajram
Jedi Mind Tricks - Desing in Malice
______

Playlist:Alanis Morrissette playlistEnta Eih - Nancy AjramJedi Mind Tricks - Desing in Malice______

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Başım sıcak sinesinde dinlenirken parmağımla çıplak göğsüne daireler çiziyordum. Hayatta, insanı her şeyiyle değiştiren köklü deneyimler varsa, birliktelik kesinlikle bunların başını çekiyordu. Bu, bir dönüm noktasıydı, hayal edebileceğim ve beklediğimin çok çok ötesinde bir yaşanmışlık dolaşıyordu tenimin zerrelerinde. Cinsellik kesinlikle fiziki bir temastan çok daha fazlasıydı. Ruhumun ruhuyla dolduğunu hissediyordum. Kasıklarımdaki sızıya rağmen eşsiz bir histi onunla olmak. Kokusu, kokum olmuştu, teni tenim. İki ruh bir beden olmuştu, duygular mantıkla müttefik. Söylenecek onca şey vardı, söyleyerek bu muhteşem anı bozmaya dilimin varmadığı... Seyhun beni kollarına sarıp alnıma uzun bir buse bıraktığından beri ikimiz de bir yorum yapmadan heyecanla çarpan kalplerimizi anın güzelliğinde soluklandırdık.

Dakikalar sonra sessizliği sakin fısıltısı bozdu.

"Güzelim"

Kafamı kaldırdığımda bakışlarım loş ışığın aydınlattığı yüzüne değdi. Bir an nefesini tuttu. Pırıltılı gözlerini yumarak nefes verdi. "Duş almamız gerek"

Kolumu beline sararken, sıcak göğsüne daha çok sinerek isteksizce omuz silktim. Yorganın altında birbirine yapışmış terli bedenlerimiz, rahatsızlıktan ziyade uyuma isteği uyandırıyordu.

"Böyle uyursak hasta oluruz" dediğinde "Kalkamayacak kadar yorgunum" diye mırıldandım. Gözlerimi kapatarak içime çektiğim her nefes teninin huzurunu ruhuma taşıyordu. Tenini hissetmenin tek küçük sıkıntısı vardı. "Hem biraz şey... "

"Biraz ney?"

Çekinerek ağzımın içinde söylendim. "Biraz canım yanıyor"

Başını geriye çekerek yüzüme baktığında bal rengi gözlerinde telaşı okudum.

"Neden söylemedin? Durabilirdim"

"O anda mı?"

"Ne kadar iradeli bir erkek olduğumu hayal dahi edemezsin"

Cümlesi ile kıkırdadım."Lütfen bu kadar iradeli olma"

Yüzüme yayılan muzip ifade, onda kahkaha olarak karşılık buldu. Avucumun altındaki göğsü gülüşünün etkisiyle inip kalktı.

"Durmanı istemedim" Sesim sakinleşirken elimi yeni çıkmaya başlayan sakallarında gezdirdim. İçimde büyük bir minnet vardı. Çıplaklığımdan çekince duymadan Seyhun'un başımı göğsüme yatırdım.

MAATTEESSÜFWhere stories live. Discover now