60 -Mutlu Sonsuz-

11.3K 618 638
                                    

Playlist:

Cem Belevi - Aşk İçin Savaşmalı
İndila - Feuille D'automne
Big Jet Plane - Angus and Julia Stone
Ed Sheeran - Thinking of Loud
SafetySuit - Never Stop (Wedding Version)
Coldplay - Clocks
İndila - Boite En Argent
Ell & Nikki - Running Scary

Videoda yeni tanıtım filmimiz var. Bir nevi özet. @soncemre'ye çok teşekkürler^^

_______________

"Ya gömleğini giyebilir miyim?"

"Gömleğimi mi?" Ela gözleri şaşkınca cevap bekliyordu. "Hı hı, filmlerde falan oluyor ya hani. Kadın adamın gömleğini giyiyor"

Tatlı gülüşünü evet olarak kabul edip, sandalyenin üstünde asılı duran açık mavi gömleğe uzandım. Yatakta dizlerimin üstünde doğrulup açıkta kalan bedenime giydim.

Viyana'da yedinci günümüzdü. Evliliğin ilk aylarına neden 'balayı' ya da 'cicim ayı' dediklerini idrak ettiğim fevkalade bir yedi gün. Ruh, zihin ve bedenin mutluluğu bu kadar dengeli paylaştığı başka zaman tatmamıştım.

Aynı zamanda devam eden çekimlerimiz hem eğlenceli hem yorucuydu, Egemen'in göründüğünden çok daha farklı bir karaktere sahip olduğunu fark ediyordum tanıdıkça. Ne kadar inkar etse de ince düşünceli biriydi mesela, ve umursamaz davrandığı her şeyde bir nebze kırgınlığın getirdiği vazgeçmişlik görüyordum hayata dair. Ya da ben öyle sanıyordum.

Gömleğin düğmeleri ilikledikten sonra ayağa kalkarak köşedeki boy aynasında kendime baktım. Bedenime büyük olan çizgili gömleğin omuzları düşerken kol uçları parmaklarımı kapatmıştı. Düğmesini kaydırdığım ilikler yüzünden hiç de hayal ettiğim bir görüntü olmamıştı.

"Yaa neden böyle oldu?" hayıflanarak dudak büzdüm. "Bunun içinde seksi olmam gerekirdi şapşal değil, uff.."

Sesli bir şekilde güldükten sonra yatakta doğrularak bana döndü. Kumral teniyle geniş omuzları aynada görüntüme girdi. Teni ne çok kaslı, ne de şişmandı; doğal bir çizgiyle göbeğine inen erkeksi tüyleriyle, gözlerime hitap edecek kadar düzgün bir fizik, sarıldığımda mest edecek kadar yumuşak bir göğüs. Gömleğin sarkan kollarını salladım.

"Bu filmler her konuda mı kandırıkçı olur ya? Hiç bir şey filmlerdeki gibi değil"

Gömleğin uçlarından tutarak beni kendine çevirirken neşeli kahkahası bir kez daha ahenkle kulaklarımda yankılandı.

"Sen filmlere ne bakıyorsun, göz boyamak için akıl almaz şeyleri kusursuz gösterirler"

"De mi ya? Yalancılar"

Gömleğin iki kolunu da dirseğimin altına kadar katladı. "Böyle daha iyi"

Sıcak muzip gülüşüyle sol gamzesi çukurlaştı. O çukur her gördüğümde yanağını ısırıp öpme isteği uyandırıyordu. Parmakları önümdeki yanlış iliklenen düğmelere kaydı "Bana sorarsan bu şapşal halin..."

"Yaa" Hakaretine itiraz ettiğimde sinsice gülümseyerek bana yaklaştı. "Baya seksi"

Boğuk istekli sesine kanmadım.

"Hııı, yalancı. Şuna bak, kötü durdu işte" Sitemle aynadan kendimi işaret ettim. Görüntümü inceleyen bal rengi bkışlarında samimi bir heyecan kırıntısı belirdi. Gömleğin önünden tutup öne çekerek bolluğu ortaya çıkardı.

"Bence bunun tek eksiği buranın boş kalması. Eğer koca bir göbeğin-"

"Kilo almamı mı istiyorsun? Çok mu zayıfım ya?" Aniden alınganlıkla sözünü kestiğimde, şaşkınlıktan açıkta kalan ağzını kapatıp nefes verdi.

MAATTEESSÜFHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin