51/2 -Benimle Kal-

13.7K 860 913
                                    

Selamun Aleykum. Ramazanın bereketi, bayramın neşesine karışırken insanlığını yitirmiş canileri Allah'a havale ediyorum. Mübarek günleri kana boyayanlara, yürekleri yangın yerine çevirenlere lanet olsun. Zafer saymayın kıydığınız canları, Biz Rahmân'a umudumuzu yitirmedik! Elinize kanı bulaşan her masumun ahı üzerinize azap gibi çökecek!

Şehitlerimize fatiha, ülkemizin selameti için dua edelim inşaallah. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

!!!

Medyada ilk tanıtım filmimiz var! ♥ Benim için neler ifade ettiğini anlatamam. soncemre Esra'ya sonsuz teşekkürler. Harika bir dost ve kalemi çok naif. Romantik bir erkek görmek isteyenler Selim ve Elif'in hikayesini okuyun mutlaka seveceksiniz ♥

BÖLÜM SONU NOTUNA BAKIN.
__________

Playlist:

Evanescence - Secret Door
Fırat Tanış - Yani Olmuyor
Burcu Güneş - Aşkın Beni Baştan Yazar
Burcu Güneş - Sen Kaybı
Eflatun - Çıkmaz Sokaklar
Eflatun - Gece Mavisi
Haluk Levent - Sevdana Gönül Verdim
Haluk Levent - İçimde Ölen Biri
HALUK LEVENT - BENİ BİRAZ ANLASANA
NÜLİFER & GECE YOLCULARI - HARAM GECELER

*Son ikisini dinleyin, birlikte ağlayalım...
_________

Seyhun'u evden kovduğumdan beri, tam 3 saat 28 dakikadır izlediğim tavanı en ince ayrıntısa kadar ezberlemiştim

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

Seyhun'u evden kovduğumdan beri, tam 3 saat 28 dakikadır izlediğim tavanı en ince ayrıntısa kadar ezberlemiştim. Tavanı süsleyen geniş asma tavanın iç kısmında ledler bulunuyordu. Duvarla aynı bej simli kağıtla kaplanan tavanın ortasından gümüş bir avize sarkıyordu. Gece odaya yaydığı mavi loş görüntü büyülü bir his oluştursa da, şu an gece değildi. Kollarımı isteksikce açarak bir kez daha gerindim. Hiç bir şey düşünemeyecek kadar ruhsuzdum.

Dün yine sürekli kendime verdiğim sözleri yenileyerek her şeye rağmen Seyhun'un yanında olmaya karar vermişken bir kez daha kırmıştı tüm inancımı. Geceyi hatırlamak istemiyordum. Bardaki tavrı, benden sakladığı beni saklamak istediği şeylerin olduğu açıktı ama Yeliz'i ve sonrasını anlamam mümkün değildi. Anlamak da istemiyordum. Artık savaşacak gücüm kaldığını sanmıyordum, neye karşı savaşacağımı bilmiyordum ki ona göre cephane hazırlasam.

Kendime cesaret verdiğim her an, ummadığım yerden vuruyordu Seyhun. Üstüme hoyratça çıkışı gibi.. Hırslı öpüşü gibi.. Kıyafetlerimi tek hamlede çekip çıkarışı gibi.. Kalbim acıyla tekledi. 'Yattım' diyişi gibi. Dudağıma değen tuzlu damlayla gözlerimi yumdum. Ah Seyhun. Neden bu kadar zalimsin? İnatla, aşkla kafa tuttuğum gururuma rağmen nasıl öldürdün içimdeki her duyguyu?

Ben Seyhun'u yapbozumun eksik parçası sayarken, tamamlamaya çalıştığım resim başkasına aitti. Ne yapsam uymuyorduk. Abisine, hele ölmüş annesine laf atmıştım.. Yanlıştı, yaralayıcıydı. Yeliz'le yaptığı, kendine yakıştırdığı, kendi ağzına ve bana yapmaya yakıştırdığı o kelime.. Yanağımı ıslatan yaşı elimin tersiyle sildim. Neyse ne.

MAATTEESSÜFOnde as histórias ganham vida. Descobre agora