-Kalplere Dokunmak-

7.2K 336 140
                                    


Merhaba! Sonunda 'Herkesin Dilinde' ödülü bizim ve yeniden Maatteessüf'üz. Bu konuda mütevazı olamayacağım çünkü bu ödül tüm Maatteessüf ailesine ait. Sizin samimi hisleriniz ve yorumlarınız sayesinde buradayız. Bu yüzden hepinize ayrı ayrı minnettarım. Sizler benim kalbime dokunuyorsunuz, tıpkı Matty'nin kalbinize dokunduğu gibi.

Tüm okurlarımın bilmesini istiyorum, aranızda 14 Ekim gününü benim için unutulmaz kılan eşsiz insanlar var.
O gün 3 okuyucum beni ziyarete geldi. Hem de böyle çat kapı, ben misafir beklerken karşımda Betül'ü, Sena'yı, Esra yı ve gelemeyenlerin koca sevgilerini görerek şok oldum. Kardeşimle iş birliği yaparak bana süpriz yapmışlar.

Bana moral olmak için onca yolu aşıp gelmişler. Yetmezmiş gibi bir sürü hediye ve mektup getirmişler. Benim önerdiğim hediyeleri bana almışlar ya, var mı ötesi?

Siz nasıl bi şeysiniz, Nasıl güzel insanlarsınız böyle. Kelimelerim yetmiyor mutluluğumu ifade etmeye, göz pınarıma dolan beni hıçkırıklara boğan satırlardan sonra... Nasıl söyleyim ben minnetimi? Kuru bir teşekküre nasıl sığdırayım koca yüreklerinizin samimiyetini?

Nisa ve Seyhun'u yazarken sanal bir ilişkinin insanı gerçek anlamda etkileyebileceğini göstermek istemiştim. Şimdi bana kilometrelerce uzakta olup, ruhuyla dokunan eşsiz okurlarım var. Bu inanılmaz güzel, bu çok çok fazla bir karşılık.

Sizi seviyorum. İyi ki varsınız ve iyi ki tanımışım hepinizi.

* * *

Şimdi ben size daha büyük hayallerden bahsedeceğim ve yanımda olmanızı istiyorum. Belki zor, belki sadece heveste kalacak.

SİZDEN BÜYÜK BİR RİCAM VAR. HAYALLERE DOKUNMAK İSTİYORUM. Oyuncuları karakterlerimle fazlasıyla özdeştiriyorum. Ve biraz da okurların teşvikiyle onlara ulaşmak gibi çılgın bir hayalim var.

Bunu da şöyle yapmayı düşündük. Hepimiz aynı mesajı kopyalayarak oyuncuların instagram, tweeter gibi sosyal medya hesaplarına atacağız. Ne kadar çok kişi, o kadar çok görünme ihtimali demek. Bazılarınız multiye hiç bakmıyor biliyorum, hayal dünyasında devam ediyor. Destek olmak isteyenler, aşağıdaki yazıyı kopyalayıp, oyuncuların ig paylaştığı resimlerin altına yorum olarak bırakmanız yeterli.

Oyuncuların gerçek hesaplarına benim instagram takip listemden ulaşabilirsiniz. @pinktasticc

Nisa: @victoriajustice
Seyhun: @jamesfrancotv
Özgür: @marlontx
Sahra: @ninadobrev
Enes: @dylanobrienigofficial
Hakan: @danielsharman
Sude: @stefaniegiessinger
Egemen: @furkanandic8
Taylan: @seanopry55
Nurlana: @kelliberglund

Gerçek hesaplara atacağımız ortak yorum:

" HEAR OUR VOİCE! We are readers of the story 'MAATTEESSÜF' and hoping connect you, that our story's Lovely characters: @jamesfrancotv, @victoriajustice, @marlontx, @seanopry55 @ninadovrev @dylanobrienigofficial @danielsharman @stefaniegiessinger @furkanandic ...We are waiting for you to story on Wattpad "Maatteessüf" Writen by @pinktasticc ."The things that easily gained, get losting early"

...

Egemen rolündeki Furkan Andıç'a Türkçe de atabiliriz ve aslında içlerinde ilk ve en ulaşılabilir olan da o. Belki bize diğerlerine ulaşmaya yardımcı olabilir :)

" Sesimize kulak verin! Biz 'Maatteessüf' hikayesinin okuyucularıyız. Ve hikayemizin sevgili karakterleri olan sizlere ulaşmayı umuyoruz: @jamesfrancotv, @victoriajustice, @marlontx, @seanopry55 @ninadovrev @dylanobrienigofficial @danielsharman @stefaniegiessinger @furkanandic ... Wattpad 'Maatteessüf' hikayesinde sizi bekliyoruz. Yazar: @pinktasticc ."Kolay kazanılan şey, çabuk kaybedilir"

...

Oyunculara Dm olarak da ulaşabilirsiniz. Ne olursa da dememek ve imkanları zorlamak istiyorum. Çok kişi değiliz farkındayım, bu yüzden oyuncuların hayran sayfalarına da yorum ve mesaj atarak iletişime geçmeye çalışacağız. Türkçe yada ingilizce fark etmez. Onlar bize destek olursa daha büyük bir kitleye sahip oluruz.

Fan sayfaları için:

HEAR OUR VOİCE! We are readers of the story 'MAATTEESSÜF' and people you fans: @jamesfrancotv, @victoriajustice, @marlontx, @seanopry55 @ninadovrev @dylanobrienigofficial @danielsharman @stefaniegiessinger @furkanandic ... They are, our story's Lovely characters. We are waiting for your support to story, on Wattpad "Maatteessüf" Writen by @ pinktasticc ."What's earned easily, is losting early"

Türk Fan sayfaları için:

Sesimize kulak verin! Biz "MAATTEESÜF" hikayesinin okuyucularıyız, hayranı olduğunuz oyuncular: @jamesfrancotv, @victoriajustice, @marlontx, @seanopry55 @ninadovrev @dylanobrienigofficial @danielsharman @stefaniegiessinger @furkanandic ... Bizim Hikayemizin sevgili karakterleri. Wattpad deki hikayemizi desteklemenizi bekliyoruz. Hikaye adı "Maatteessüf" Yazar: Pinktasticc. "Kolay kazanılan şey, çabuk kaybedilir"

....

Bu mesajları kopyalayabilmeniz için profilime de bırakacağım. İg ve facebook sayfalarımızdan da aynı mesajları paylaşacağım. Kopyalayamayanlar bana özelden yazabilir.

Oyuncuların hesaplarını takip edersek, eklenen yeni resimlere peş peşe aynı yorumu atarak görülme olasılığını arttırabiliriz.

İnstagram hesabım @pinktasticc

Facebook sayfamız: Wattpad / MAATTEESSÜF

Tüm okurlarıma oy, yorum ve desteğinizden dolayı teşekkür ederim. 2 buçuk yılı aşkındır kaleme aldığım bu hikayede 1 buçuk yıldır bizimlesiniz. İyi ki varsınız. Ve inşaallah birlikte çok daha fazlasına ulaşacağız.

KALPLERİ FETHEDEBİLDİYSEK, ŞİNDİ HAYALLERE DOKUNMA ZAMANI. ♥

 ♥

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
MAATTEESSÜFWhere stories live. Discover now