1

7.9K 324 173
                                    

#bewerkt

Malia pov.

'Nee Malia, weerwolven bestaan niet,' zegt mijn broer verveeld. Dit is weer eens de dagelijkse discussie die ik en mijn broer hebben.

'Echt wel, kijk maar op internet en de hoeveel tv-series die er over zijn gemaakt,' zeg ik boos terug. Weerwolven bestaan echt wel.

'Hoor je wel wat je zelf zegt? Tv-series zijn nep en iedereen liegt op internet,' zegt hij. De enige die liegt hier is mijn broer. Waarom halen tieners anders al hun informatie voor verslagen van het internet. En Teen Wolf is veel te realistisch om te fotoshoppen.

'Wat lul jij. Iedereen haalt info op het internet voor hun verslagen. Als je daarmee een tien voor kan krijgen is alles dus waar,' schreeuw ik kwaad en ik stamp naar mijn kamer. Waarom kan niemand begrijpen dat ik gelijk heb. Weerwolven bestaan. Alleen niemand weet dat ze weerwolven zijn, maar ze bestaan wel.

Ik heb namelijk bij iedereen die langer, sterker, knapper of beter in andere dingen is de theorie dat hij of zij een weerwolf is. Hoe awesome zou het eigenlijk zijn al ben ik een weerwolf. Maar dat is helaas niet zo. Mijn ouders zijn geen weerwolf en ik ben helaas niet geadopteerd.

Ik kijk mijn kamer rond. Teen Wolf-fan spullen, weerwolf boeken, weerwolf tekeningen en posters... yep ik geloof het echt. Ik kijk naar mijn klok en zie dat het al half elf is. Crap. Morgen moet ik weer naar school.

--

'Gosh school.' mompel ik als ik het schoolgebouw, a.k.a. hel binnenloop. Gelukkig was mijn "lieve" broer zo "lief" om mij een lift naar school te geven. Anders moest ik wel 20 minuten fietsen!

'Hey Juud!' gil ik als ik, verrassing, Judith zie.

'Hey, laat me raden, Teen Wolf gekeken, ruzie met je broer, Teen Wolf, slapen, Teen Wolf, bijna te laat komen en je broer gaf je een lift,' zegt ze bedenkelijk. Ik zucht dramatisch.

'Teen Wolf is life,' zeg ik dramatisch.

'Kom op wolfje, dan gaan we naar de les,' zegt ze hoofdschuddend. Ik zucht en knik.Samen lopen we naar de les. Eenmaal in het klaslokaal aangekomen gaan we achterin bij het raam zitten.

'Zie je die jongens,' fluister ik naar Judith. Judiths blik volgt mijn vinger die direct naar de jongens wijst, op een zeer subtiele manier. Kuch kuch.

'Ja, ze zijn cute,' zegt ze giechelend. Ik rol met mijn ogen. Ja, ze zijn cute maar die spieren... misschien zijn ze weerwolven.

'Nee ze zijn geen weerwolven. Ze zitten in het football-team en ze trainen vaak voor het kampioenschap,' zegt ze streng, mijn gedachtes onderbrekend.

'Ja, ja. Het zal wel,' mompel ik afwezig. Toch zijn ze weerwolven, ik voel het aan mijn wateren.

'Weet je wat? Als jij je als een normale tiener gedraagt en een normaal gesprek met hun aanknoopt, dat betekent geen werwolven gedoe. Als het je lukt dan gaan wij een Teen Wolf-filmavond houden,' stelt ze voor. Bij het laatste deel beginnen mijn ogen te glinsteren.

'Ja!' gil ik enthousiast. Iedereen draait zijn hoofd om naar mij.

'Vals alarm jongens. Wolfchick heeft vast gewoon een wolfje gezien,' mompelt een gast, helaas niet heel zachtjes. De meeste in de klas lachen zachtjes om zijn opmerking. Oké, dat was gemeen.

~

Na de les loop ik naar de jongens toe, eigenlijk word ik geduwd door Judith, maar ik ga naar ze toe. Ik tik een van de jongens op zijn schouder en zodra hij zich omdraait begroet ik hem met glimlach.

'Hey,' zeg ik zo opgewekt mogelijk.

'Hey...' hij rekt zijn begroeting terwijl hij me bekijkt. Hij bekijkt me creepy lang, dus moet je de lengte van zijn begroeting voorstellen. Terwijl hij mij bekijkt neem ik de tijd om de jongen en de rest van het groepje te bekijken. Wauw ze zijn gespierd... zijn ze echt geen weerwolven? Het is eigenlijk goed mogelijk en... Focus! Anders geen filmavond met Judith.

'Jij bent toch die Wolfchick?' vraagt een van de jongen. Ik knik als antwoord. Blijkbaar ga ik niet rond als Malia, maar als Wolfchick. Ik moet toegeven, dat doet pijn.

'Nou schatje, ik vind het onwijs schattig. Zullen wij anders samen wat wolfjes bekijken in de dierentuin?' vraagt de jongen die ik aantikte, een knipoog volgt zijn verzoek. Ik snap niet helemaal wat de knipoog betekend, maar de wolven in de dierentuin zijn belangrijker.

'Ja lijkt me leuk...' 'Kyle' 'Malia'

'Hey Malia? Zou ik je nummer ook mogen?' vraagt hij met een scheve grijns. Ik glimlach nerveus en geef hem mijn mobiel.

Hij zet zijn nummer en in en stuurt zichzelf een bericht.

Kyle♡: Heyy schatje
Malia: Heyy Kyle
Kyle♡: Geen bijnaam😢
Malia: Heyy Kylie
Kyle♡: Haha 😒
Malia: Awh sorry... maar hoe wil je dat ik je noem??
Kyle♡: Dreamboy
Malia: Ik noem je wel football
Kyle♡: Ik vind dreamboy leuker😉
Malia:😊

'Owh, je hebt fix,' giechelt Juud in mijn oor. Van schrik gooi ik mijn telefoon in de lucht. Snel vang ik hem weer op. Dat noemt men talent.

'Jeez moest dat?' vraag ik geschrokken.

'JA, WANT JE HEBT FIX ZONDER DAT JE  IETS MET WEERWOLVEN HEBT GENOEMD!' gilt ze blij in mijn oor. Jeez woman, nu ben ik half doof.

'Ja, I know. Maar het beste is dat ik en een Teen Wolf filmavond heb en naar de dierentuin ga om wolven te zien met een knappe gast,' zeg ik blij. Ik doe mijn happy dance. Wat eigenlijk meer een idiotendans is maar het gaat om de gedachte.

'Weirdo.' lacht ze.

Kyle♡: Je bent cute als je blij bent

Kyle♡: Je bent cute als je blij bent

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.
Wolfchick MateWhere stories live. Discover now