31.

2.6K 198 44
                                    

Malia pov.

'Mevrouw, heeft u gezien wat er gebeurde.' vraagt een agent verveeld aan mij. Ik schud bevend mijn hoofd en Drake slaat zijn arm om me heen.

'Ga gewoon weg mevrouw. We redden het wel.' zegt de agent en loopt naar zijn collega's.

Rude. Plots voel ik me licht in mijn hoofd worden.

'D-drake.' fluister ik.

-

Ik doe mijn ogen open en knipper tegen het felle licht. Ik kijk naast me om een slapende Drake te zien. Maar er ligt niemand naast me, ik ben ook in mijn eigen kamer. Verward loop ik naar beneden om daar mijn halfnaakte broer aan te treffen.

'Oke iewl, dat is gewoon smerig. Jakkes, iewl!' gil ik. Martijn kijkt me verveeld aan en gaat verder waar hij mee bezig was. Ik loop de keuken in om te kijken of Drake daar was maar daar is hij ook niet.

'Weet jij toevallig waar Drake is?' vraag ik lichtelijk bezorgd. Martijn mompelt wat vaags en ik rol met mijn ogen.

'Laat maar ik zoek hem zelf wel.' mompel ik kwaad. Broers...

'OWHJA! WE VERTREKKEN OVER EEN KWARTIER NAAR SCHOOL!' roept Martijn als ik boven sta. Noedels!

Ik doe heel snel mijn routine en grijp een beschuitje als ik beneden ben voor ontbijt.

'Dude, ik ben klaar.' zeg ik met een mond vol beschuit. Hij rolt met zijn ogen en loopt naar zijn auto toe. Wacht, waar is zijn normale, vieze, lelijke auto? Al nadenkend stap ik in de zwarte Range Rover.

'Hey, waar is eigenlijk je oude auto?' vraag ik nadenkend. Martijn kijkt me bevreemd aan maar zegt niks. Vreemd..... Als ik uitstap rijdt Martijn meteen weg. Alsof hij bang is om met mij gezien te worden. Nog steeds nadenkend loop ik het schoolplein op. Ik kijk op en zie dat Judith naar mij toe komt rennen.

'Heyy meid! Ik zag net je boy!' gilt ze als ze bij me is. Ik kijk haar bevreemd aan. Zag ze Drake? Waar?

'Waar heb je Drake dan gezien ik zoek hem al de hele tijd?' vraag ik. Ze houd haar hoofd schuin en schud hem.

'Nee gekkie, ik heb het over Kyle. Waarom zou Drake je vriendje zijn?' vraagt ze. Ik doe mijn mond open om iets te zeggen maar ze sleurt me al over het schoolplein heen. Naar Kyle.

'Heyy babe.' zegt Kyle grijnzend. Ik kijk hem wantrouwend aan.

'Nou Malia, zo begroeten we elkaar toch niet. Kom eens hier lekkerding.' zegt hij grijnzend en trekt me naar hem toe om vervolgens zijn lippen op de mijn plaatsen. Ik wurm me gelijk terug en sla hem in zijn gezicht.

'Waar denk jij mee bezig te zijn. Ik heb verdomme een vriendje.' zeg ik kwaad. Zijn hand zit op de plek waar ik hem heb geslagen.

'Ja dat heb je inderdaad. Ik, ik heb je vriendje, en ik waardeer het niet al ga jij de bitch uithangen. Ik kan je ook gewoon weer terug geven.' spuugt hij uit. Ik deins geschrokken achteruit. Wat?

'Waarheen?' vraag ik met een klein stemmetje. Hij begint te lachen en kijkt me vervolgens met een priemende blik aan.

'Naar Drake schatje. Ik heb je van hem gered. Ben je het nu al vergeten.' fluistert hij in mijn oor. Ik deins weer achteruit. Drake? Wat heeft hij gedaan? Ik schud mijn hoofd en loop langzaam achteruit. Op een gegeven moment draai ik me om en ren weg, het bos in, naar Drake.

Ik ben bijna bij het packhuis als ik iets gruwelijks zie, iets wat mijn hart breekt tot er niets meer van over is. Drake.

Drake die staat te zoenen met een meisje. Tranen lopen langzaam over mijn wangen en even later voel ik iets hards tegen mijn achterhoofd waardoor ik flauw val. 

'Drake' is het laatste wat mijn mond verlaat.

Drake pov.

Ze ligt hier zo stil. Zo rustig. Het is allemaal mijn schuld. Het kan niet anders. Het is mijn schuld. Het is allemaal mijn schuld en ik weet niet wat ik moet doen.

Stalker pov.

Alles loopt compleet volgens plan. Ik moet nog even wachten en dan is iedereen verlost van die slet. Nog even. Ik moet in de tussentijd nog wel even een nieuw iemand vinden. Misschien die geliefde vriendin van haar.

Kort I know. Maar don't blame me. Ik heb 9 repetities volgende week dus ik moet daarvoor leren. Ik doe mijn best om te schrijven en ik weet dat ik dat eerder heb gezegd maar ik heb gewoon even een hectisch leven. Ik doe mijn best om zoveel mogelijk te schrijven voor dit boek en ook de andere. Btw, ik stond op 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LOL

Pinky

Wolfchick MateWhere stories live. Discover now