27

2.9K 213 52
                                    

Drake pov.

Gefrustreerd zit ik aan mijn bureau. Was het wel slim om haar zo achter te laten, helemaal alleen bij Kyle. Ik ben als een schijterd wegrent. Gewoon omdat ik bang was te ze me ging afwijzen.

Ik stond al een tijdje bij haar op school omdat ik niet wist wanneer ze uit was. En toen de leerlingen naar buiten stroomde, werd ik omringt door allemaal meisjes. Maar geen een kon tippen aan Malia. Ze is gewoon te speciaal om iemand te hebben die op haar lijkt.

Ik hoorde alles wat Kyle tegen haar zei, maar ik weet zelf wel beter. Want zoals ik al zei, ik was hier al een tijd. Die fuckboy heeft gewoon dit gepland met zijn vrienden. Het liefst had ik hem neer geramd maar ik deed het toch maar niet. Ik weet niet of Malia dat zou waarderen.

'Alfa de strijders zijn klaar met trainen, wat mogen ze nu gaan doen?' vraag de trainer van de strijders. Ik kijk hem bedenkelijk aan. Zou ik het doen?

'Stuur de helft maar om het meisje Malia te bewaken. Jullie hebben haar vast vaker gezien bij mij. Zij is binnenkort de nieuwe luna.' zeg ik tenslotte.

'Sorry dat ik het zeg alfa, maar waarom is de luna dan niet hier en is het niet bekent dat ze onze luna is?' vraagt hij stilletjes. Ik zucht. Deze vraag zat er aan te komen.

'Omdat ik het heb verpest. Ik heb het zo erg verpest.' zucht ik. Hij knikt en loopt weg. Waarschijnlijk om het te vertellen aan de strijders. Ik haal mijn handen voor de zoveelste keer door mijn haar. Mijn wolf vloekt me helemaal dood. Het is niet alleen mijn schuld, hij had haar ook niet herkent. Ik hoop dat ze het mooi vindt. Ik hoop het zo erg.

Malia pov.

Al een kwartier staar ik naar het doosje. Het is niet dat ik bang ben dat wat er in zit me pijn gaat doen. Nou eigenlijk wel, maar niet op de manier hoe een slang je pijn doet, maar op de manier dat een jongen je hard breekt. Wat Drake deed. Het pijnigt me nog steeds. Ik mis zijn lichaam naast de mijne als ik ga slapen. Ik mis zijn geïrriteerde humeur. Ik mis zijn flirterige gedrag. Ik mis zijn mooie groene ogen. Ik mis zijn doorwoelbare haar. Ik mis hem. Ik mis Drake. Ik mis hem heel erg.

'Malia hoelang ga je nog naar dat verdomde doosje staren. Ik zweer je als je het niet binnen 5 seconden doet dan gooi ik het uit het raam.' zegt de stem van mijn broer die me laat schrikken.

'Maar straks dan-'

'5'

'Ik bedoel straks wor-'

'4'

'Martijn kom op je weet-'

'3'

'Dit is heel oneerli-'

'2'

'Ik '

'1'

'OKE IK MAAK HET STOMME DOOSJE OPEN!' gil ik. Mijn handen gaan trillend naar de strik op het doosje en trekt het in een subtiele beweging trek ik het los en haal het dekseltje van het doosje er af. Verbaasd kijk ik naar de ketting die in het doosje ligt. Het is een maan met tussen de punten een maansteen. Ik draai de ketting om en net zoals ik dacht staat er wat op gegraveerd.

I'm not only love you because of your looking, I love you because your are you. Dear Malia, I love you to the moon and back

Tranen ontstaan in mijn ogen die ik vlug weg knipper. Ik laat een klein waterig glimlachje zien. Ik kijk naar Martijn die me grijnzend aankijkt.

'Ik zei toch dat het je niet ging vermoorden. Nou kom hier dan doe ik hem om.' ik loop lachend naar mijn broer toe en geef hem de ketting. Ik draai me om en haal mijn haar uit mijn nek.

'Malia, het staat je prachtig. Ik snap niet dat je niet met hem bent. Want hij houd van je.' zegt hij met een indringende blik.

'Hij dacht dat ik een slet was. Hij draaide zich nog geen eens om.' mompel ik terwijl mijn blik op de grond is gevestigd. Martijn lift met zijn vinger mijn gezicht omhoog.

'Let me guess. Je hebt je helemaal opgedoft, lagen make-up op je gezicht gesmeerd en je lichaam geparfumeerd.' zegt hij. Ik knik lichtjes waardoor hij zucht.

'Hij had inderdaad moeten kijken maar Malia, jij bent zo niet. Dus doe het niet. Hou het bij jezelf. Als hij van je houd, wat hij doet, dan houd hij van j al zie je er niet uit. Dus stop met je op te tutten.' zegt hij streng. Ik knik weer.

Ik kan dit. Ik ga naar Drake. Ik ga naar hem toe. Ik ga.

Ik ga hem vergeven want ik houd van hem. Ik hou echt van hem.


Ik kreeg echt heel veel lieve reacties dat ik goed schrijf en dat ik snel verder moet schrijven. Ik schrijf zoveel als ik kan maar ik heb, net zoals iedereen, toetsen en de toetsweek komt er aan dus ik doe echt mijn best om zoveel mogelijk te schrijven.

XX

Pinky

Wolfchick MateWhere stories live. Discover now